- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
YazamıyormuşuzYazamıyor muyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YazamıyormuşuzYazamıyor muyuz
Ben renkli yazmadığım için bilmiyorum da nevreste abla düzelir demiştiaaaaaa ben şok
Biz artık renkli yazamıyor muyuz
Sen diyene kadar farkında bile değildimYazamıyormuşuz
Bi numaramız kalmadıaaaaaa ben şok
Biz artık renkli yazamıyor muyuz
Nasılsın komşucum
Renkleri alırsan,prodan geriye ne kalır kiBi numaramız kalmadı
Biraz bizim mahallede takılınBi numaramız kalmadı
Site de göçük oluşmuşBi numaramız kalmadı
Bi yeşil gelsin,bana bunu söylesin
Elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdımBiraz bizim mahallede takılın
İyiyim canımm haftasonu mutluluğu yaşıyorum eşimi yine filyasyona aldılar ona endişeleniyorum bi tur daha mı covid olacağız yoksa diye sen nasılsın toparladıniz mı küçük olan ateşliydi sanki en son iyi misinizNasılsın komşucum
Renksiz sade bir hatunuz artıkRenkleri alırsan,prodan geriye ne kalır ki
Allah korusunİyiyim canımm haftasonu mutluluğu yaşıyorum eşimi yine filyasyona aldılar ona endişeleniyorum bi tur daha mı covid olacağız yoksa diye sen nasılsın toparladıniz mı küçük olan ateşliydi sanki en son iyi misiniz
Allah kolaylık versin zor tabi renksiz yazmakElimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım
Kim kimdir,ben kimim bi aptal oldum
Zormuş kız
Hepsi geçecek miniğimGeçici mavilik dimi bu
Allah korusun yaa. Vaka sayısı da katlanarak artmaya devam ediyor.İyiyim canımm haftasonu mutluluğu yaşıyorum eşimi yine filyasyona aldılar ona endişeleniyorum bi tur daha mı covid olacağız yoksa diye sen nasılsın toparladıniz mı küçük olan ateşliydi sanki en son iyi misiniz
Mesajı kaç defa okudum anlamak için sen de pro ol en yakın zamanda mi didin ne didin bana. 1.sınıf öğretmeniyim ben devreler yandı da bilüyün mü anlamıyorum bazenBi yeşil gelsin,bana bunu söylesin
Tez zamanda kızarsın domatesin işşaalllahhhhhh