- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.707
- 498
- 32
Ay hepsini seçmek istiyorum yaa iki foto hakkımız yok muİyiyim canım burdaydım ara ara yokladım seç bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hepsini seçmek istiyorum yaa iki foto hakkımız yok muİyiyim canım burdaydım ara ara yokladım seç bakalım
Bilmiyorum ki ben ablaya bırakıyorumAy hepsini seçmek istiyorum yaa iki foto hakkımız yok mu
Ben de öyle yapayım kendim seçemeyecek gibiyimBilmiyorum ki ben ablaya bırakıyorum
Beni beni bihterini seciceksin tabikiAy hepsini seçmek istiyorum yaa iki foto hakkımız yok mu
En güzelini seçiyor merak etmeBen de öyle yapayım kendim seçemeyecek gibiyim
Oylamaya koncak fotoyu kastettim ben sen beni beni bihterini seçBeni beni bihterini seciceksin tabiki
Heeeee pardonOylamaya koncak fotoyu kastettim ben sen beni beni bihterini seç
Ben de iyiyim çok şükür koşturmacaİyiyim sağol canım seni sormalı oylamayı bekliyoruz
Allah iyilik versin canımBen de iyiyim çok şükür koşturmaca
Bu saatten sonra sesuya ihtiyaci olmaz diye mi düşündüler acebaYaa baktım bende göremedim
Kuzum sen nerelerdesinBu saatten sonra sesuya ihtiyaci olmaz diye mi düşündüler aceba
Bir elalis vardı.....yaşıyorsun ne güzel..Oylama bu akşam mı
Aynısını ben yazıyordum tevafuka bakar mısın...Kuzum sen nerelerdesin
Hepimize inşaallahAllah iyilik versin canım
Kalp kalbe imişAynısını ben yazıyordum tevafuka bakar mısın...
Yaşıyorum öyleyse varımBir elalis vardı.....yaşıyorsun ne güzel..
Ne zamandır denk gelemiyorduk nasılsın kuzu
Yazamıyor muyuzaaaaaa ben şok
Biz artık renkli yazamıyor muyuz
Yok ya kim diyormuş öyleBu saatten sonra sesuya ihtiyaci olmaz diye mi düşündüler aceba