Teşekkür ederimYeni vesikalık cekyirmissin bebişim yakıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYeni vesikalık cekyirmissin bebişim yakıyorsun![]()
Sende çabalaBenim herif kaybetmeyi çok seviyor 3 kilo fark attı bana, bunun anası da böyleydi![]()
Taş olur abla diyen o da ne demekmişTeşekkür ederimAbla gibi duruyor mu
![]()
Hiç öyle olmuyorTaş olur abla diyen o da ne demekmiş![]()
İşyerinde spor yapıyormuş uyanık ,mekik çekmeler squat yapmalarSende çabala![]()
Ben ekmeği kestim açlık hissi mutluluk verdi gibi yavaş yavaş şekeri kesersem misIşte ayrı ayrı yapmaya karar verdim zaten poğaçayı bu hafta yapacağım. Pastayı haftaya. Ama bu esnada gelsin kilolar yani. Sabahları kepek ekmekle aşırı sağlıklı kahvaltı sonra akşama bi cozutma yani bende![]()
Abla ablacığım benimde ablam olurmussssunnn ,benim hiç abilam olmadiHiç öyle olmuyor![]()
Nee güzel yaa bana akşam 8 den sonra hiçbir şey yememek mutluluk verse keşke baya düzene sokarım o zaman hayatımı vallaBen ekmeği kestim açlık hissi mutluluk verdi gibi yavaş yavaş şekeri kesersem mis![]()
Değişeceğini sanmoyorumEvet herkes bu hafta yüklese bitse haftasonu oylama başlasa dimi beklemesek![]()
Erkekler öyle hemen gidiyor kilolarİşyerinde spor yapıyormuş uyanık ,mekik çekmeler squat yapmalar
Ama benden çok yiyor hala iki tabak manti yedi adam banamisin demedi
Bende elimden geldigince sabote ediyorum kara lahana sarması sever yarında ondan yapayım bol pirinçli şifa olsun![]()
Öyle fikir olaraktan hayal kurdumDeğişeceğini sanmoyorum![]()
Senin ablan değil miyim zatenAbla ablacığım benimde ablam olurmussssunnn ,benim hiç abilam olmadi
Arkamdan gelen ablamdan, enseye bir şaplak![]()
Hayır ben su da içmem ki doğru düzgün , çözdüğum sorular yağ olarak geliyor herhaldeErkekler öyle hemen gidiyor kilolarBizde su içsek katlanıyor
Yap yap şifa olsun![]()
Başta zor oluyor ama hedefi düşünürsen yaparsın canım ben gece bile yiyen biriydim inşallah istikrarımı bozmamNee güzel yaa bana akşam 8 den sonra hiçbir şey yememek mutluluk verse keşke baya düzene sokarım o zaman hayatımı valla![]()
İşte öyle olmuyor yine 1 Kasım'ı beklersinizEvet herkes bu hafta yüklese bitse haftasonu oylama başlasa dimi beklemesek![]()
Hayaller hayatlarÖyle fikir olaraktan hayal kurdum![]()
Maşaallah maşaallahHayır ben su da içmem ki doğru düzgün , çözdüğum sorular yağ olarak geliyor herhalde![]()
Senin ablan değil miyim zaten![]()
İyiyim komşum.C A N O komşucuğumm nasılsın nasıl gidiyor. Tarif ekledin sende sanki gördüm geçen ama ceplere isot koymanı beklerdim yani
![]()
Arada uğruyorum yaKomşun tarifini yaptı kayboldu![]()