Çok yabancı gelmediAy sorma bi yandan diyete başlamaya çalışıyorum bi yandan poğaça yapacağım sonraki hafta pasta yapacağım falan kendimi kandırıyorum yine diyet diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yabancı gelmediAy sorma bi yandan diyete başlamaya çalışıyorum bi yandan poğaça yapacağım sonraki hafta pasta yapacağım falan kendimi kandırıyorum yine diyet diye![]()
Ayy inşallah gidiyorlardır ağrıya değsin yani bari. Dikkat et kendine dinlen bol bolİyiyim ben de,ağrım var ama gidiyorlar mi bilmiyorumKalanlar da ameliyatla gidecek zaten
![]()
InsallaAyy inşallah gidiyorlardır ağrıya değsin yani bari. Dikkat et kendine dinlen bol bol![]()
Ya eklendikçe ekleniyor kilolar bi dur demem lazım valla. Eğer çocuk durumu olursa o zaman çok zorlar yani hiç değilse onun için bile vermem lazim ama hiiiiiiç kilo sorunum yokmuş gibi pasta börek yapıp yemeye dewamkeÇok yabancı gelmedi![]()
Üstüne eklenmiyorsa yap ye canımYa eklendikçe ekleniyor kilolar bi dur demem lazım valla. Eğer çocuk durumu olursa o zaman çok zorlar yani hiç değilse onun için bile vermem lazim ama hiiiiiiç kilo sorunum yokmuş gibi pasta börek yapıp yemeye dewamke![]()
Komşun tarifini yaptı kaybolduC A N O komşucuğumm nasılsın nasıl gidiyor. Tarif ekledin sende sanki gördüm geçen ama ceplere isot koymanı beklerdim yani
![]()
Kız yap doğum günü için yine yaparsınC A N O komşucuğumm nasılsın nasıl gidiyor. Tarif ekledin sende sanki gördüm geçen ama ceplere isot koymanı beklerdim yani
![]()
Ahh keşke eklenmeseÜstüne eklenmiyorsa yap ye canım![]()
Oylamaya kadar gelmiycek mi yoksaKomşun tarifini yaptı kayboldu![]()
Işte ayrı ayrı yapmaya karar verdim zaten poğaçayı bu hafta yapacağım. Pastayı haftaya. Ama bu esnada gelsin kilolar yani. Sabahları kepek ekmekle aşırı sağlıklı kahvaltı sonra akşama bi cozutma yani bendeKız yap doğum günü için yine yaparsın![]()
Ay oylamaya ne çok varAhh keşke eklenmese
Oylamaya kadar gelmiycek mi yoksa![]()
Daha geçen gün pembe 3 lu huni aldim aklımda siz
Yok canım gelir bizi bırakmazAhh keşke eklenmese
Oylamaya kadar gelmiycek mi yoksa![]()
Evet herkes bu hafta yüklese bitse haftasonu oylama başlasa dimi beklemesekAy oylamaya ne çok var![]()
Ayyy çok sağolDaha geçen gün pembe 3 lu huni aldim aklımda siz![]()
Ya benim ya kara toprağın
AynenYa benim ya kara toprağın![]()
Yeni vesikalık cektirmissin bebişim yakıyorsunAyyy çok sağol![]()
Benim herif kaybetmeyi çok seviyor 3 kilo fark attı bana, bunun anası da böyleydi