- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
Ben bir tane ile zor baş ediyorum valla 3 çocukla helal olsun sanaAynen öyle canım 3 çocuk var her şeyi ile ben ilgileniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir tane ile zor baş ediyorum valla 3 çocukla helal olsun sanaAynen öyle canım 3 çocuk var her şeyi ile ben ilgileniyorum
Sağol canımBen bir tane ile zor baş ediyorum valla 3 çocukla helal olsun sana
Var tabi olmaz mıBilmem artikin vardır sende bişey ne olsun diye yeme beni simdi
Cok güzel geçmiş ama beni dinlemeyip yiyeceğini paylasmis :/Bakalım neler yapmışGünde 3 defa kahvaltı yapıyoruz parça parça yiyerek
Annemin evinde 3 tane erkek var yaşları büyük. Kadın her gün makina açıyorum yıldım artık diyor Her dönemin zorluğu var demek ki. Kolay gelsin ❤Sağol canım
Benimkiler büyüdüler ama ona göre işler artıyor.Evde yetişkin sayısı artınca çamaşır,bulaşık,yemekte artıyor
Yok abla baktım nette daha pahalıydı bazıları iki tane soru bankası bir tane kitap defter birde ingilizce kitabi alostorma kitabı 145 lira tuttu 4 çeşit kitapNe kitabı alacaksın ders mi hikaye falan mıNetten alıyorum genelde daha uyguna geliyor
Olur öyle şeyler korkutma sonra söylemeden yapar:)Güzelce tembihle:)Cok güzel geçmiş ama beni dinlemeyip yiyeceğini paylasmis :/
Benim 2 si kız çok şükür ama aynen öyle iş bitmiyorAnnemin evinde 3 tane erkek var yaşları büyük. Kadın her gün makina açıyorum yıldım artık diyor Her dönemin zorluğu var demek ki. Kolay gelsin ❤
Hayırlı olsunYok abla baktım nette daha pahalıydı bazıları iki tane soru bankası bir tane kitap defter birde ingilizce kitabi alostorma kitabı 145 lira tuttu 4 çeşit kitap
Gel bakım abla sen benlen tenhaya kulağıma citlatVar tabi olmaz mı
Sence bu mümkün müYani buna kendin inanıyor musun?Gel bakım abla sen benlen tenhaya kulağıma citlat
CıııkSence bu mümkün müYani buna kendin inanıyor musun?
Fasulye olmana az kaldı hiç söylermiyim
Olayımda herkesler kurtulsun isteFasulye olmana az kaldı hiç söylermiyim
Tamam netleşsin vereceğim:)Olayımda herkesler kurtulsun iste
Bari kopya ver bizlere tabi kafamızı çorba etmeden herzamanki
Beni etiketleyin ama kaciramam bunuTamam netleşsin vereceğim:)
söyledim zaten ortanca halt yese de şöyle içinde tutamaz benim gibiOlur öyle şeyler korkutma sonra söylemeden yapar:)Güzelce tembihle:)
Sağol ablaHayırlı olsun
İşte yaşamadığım için şaşırdım ya. Maşallah size 3 çocuğa nasıl yetişiyorsun
Benimkilerde saklayamazAma oğlum okulda olanları hiç anlatmazsöyledim zaten ortanca halt yese de şöyle içinde tutamaz benim gibi
Sağol abla ❤