- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Canlı dersler bitmek üzere biraz yürüyüşe çıkalım görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlı dersler bitmek üzere biraz yürüyüşe çıkalım görüşürüz
Canım benim ablamdaydim iki gündür yeni geldim evimeTenceresiz kaldim anne nerdesin seen dün burda parti yaptık pasta kestik
Nasılsın bebeğimCanlı dersler bitmek üzere biraz yürüyüşe çıkalım görüşürüz
Yaa bebeğin yaninami gittinCanım benim ablamdaydim iki gündür yeni geldim evime ❤
Kukrim en önemli günü kaçırdım ama kaçırma sebebim çok da önemliydi umarım affedersin
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara sevdikelrinle inşallah ❤
Ablanın güzel haberi hattına affediyorum.Canım benim ablamdaydim iki gündür yeni geldim evime ❤
Kukrim en önemli günü kaçırdım ama kaçırma sebebim çok da önemliydi umarım affedersin
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara sevdikelrinle inşallah ❤
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım. Harika olmuşlar
Rica ederim canımmYaaa çok güzeller tıpkı senin gibi canım çok teşekkür ederim
Yaa aslında ben bugün yapsaydım yarın bozova ya gideceğiz orada fotoğraflardım bi güzelPoğaça yapan yok mu?
Iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canımSelamlar nasilsiniz güzellikler
Yeni geldim iyi geldiNasılsın bebeğim
Bugun benimde aklıma geldi BozovaTeşekkür ederim canımm
Rica ederim canımm
Yaa aslında ben bugün yapsaydım yarın bozova ya gideceğiz orada fotoğraflardım bi güzel
Iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım
Kukrişim doğum günün kutlu olsunAblanın güzel haberi hattına affediyorum.
Çok teşekkür ederim canım,amin inşallah
Var var gelecekPoğaça yapan yok mu?
Teşekkür ederim canım benimKukrişim doğum günün kutlu olsun
yok bebeğin yanjna değil ablamın uanina protein depoladim ona geldimYaa bebeğin yaninami gittin
şükür bende iyiyim evime geldim okula son hazirliklari yapmam lazım bugün maske ve kolonya hazir formalarını yikiyacagim tekrar :))Teşekkür ederim canımm
Rica ederim canımm
Yaa aslında ben bugün yapsaydım yarın bozova ya gideceğiz orada fotoğraflardım bi güzel
Iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım
İyi bende abla valla ne olsun eve geldim bugün bir iso niyetlendim inşallah bugün başlarsam yaparım biter diye umuyorum kuzenim evleniyormusYeni geldim iyi geldi
Eşim işten gelecek yemeğim var eksiklere bakıyordum.Sen nasılsın
Oyy iyi yapmışsınyok bebeğin yanjna değil ablamın uanina protein depoladim ona geldim
şükür bende iyiyim evime geldim okula son hazirliklari yapmam lazım bugün maske ve kolonya hazir formalarını yikiyacagim tekrar :))
İyi bende abla valla ne olsun eve geldim bugün bir iso niyetlendim inşallah bugün başlarsam yaparım biter diye umuyorum kuzenim evleniyormus
Çok iyi oldu valla değişiklik oldu bana da iki hafta sonra yine gidelim dedim herif dedi ki bir dinelim eve sonra konuşuruzOyy iyi yapmışsın
Klasik erkek lafıgidersiniz yineeeÇok iyi oldu valla değişiklik oldu bana da iki hafta sonra yine gidelim dedim herif dedi ki bir dinelim eve sonra konuşuruz
Gidicez tabiKlasik erkek lafıgidersiniz yineee