- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
Nasılsın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım?
Iyiyim canim seni sormaliNasılsın canım?
Aynen canım,ne zaman harcamaya değiyorlar,ne bir şey hissetmeye,hafifledim ben,tavsiye ederimSıra onlara da gelecek...bazen farkında olmadan yapiyormuşum ama şimdi daha bir bilinç ve özenle yapicim gereksizler çöpe ...
Ferahlamak bizim de hakkimiz yani
Sanki dünyanın obur ucu iyiyim ben de canım, şükür.Iyiyim canim seni sormali
Halaaaa internet bekliyoz gelmediler sikayet ettik faks mail cektik sonrada turkcel kablosuza basvurduk gelirseler takcaklar
Ben coktan cikarttim hayatima yön verenide hayatimin icine edenide menfaatle bana gelenideAynen canım,ne zaman harcamaya değiyorlar,ne bir şey hissetmeye,hafifledim ben,tavsiye ederim
Onlarin ben ........ nedeyimSanki dünyanın obur ucu iyiyim ben de canım, şükür.
En güzeli, değmiyorlar ya ,GerçektenBen coktan cikarttim hayatima yön verenide hayatimin icine edenide menfaatle bana gelenide
ben anladımOnlarin ben ........ nedeyim
Cikart bosver neler gordum neler oyuzden hic takmiyorum bileEn güzeli, değmiyorlar ya ,Gerçekten
Halbuki sessiz soylemistimben anladım
Ben de canım,iyi ki def ettim ben deCikart bosver neler gordum neler oyuzden hic takmiyorum bile
Ben duyarimHalbuki sessiz soylemistim
Ellerine sağlık canım. Harika olmuşlar
Yaaa çok güzeller tıpkı senin gibi canım çok teşekkür ederim
İyi olmana memnun oldum ablacımNevrestem
Çok şükür iyiyim bitanem. Geçen cumartesi Antalya'ya gittik...evin satışını hizlandiralim diye ama bizim kız pek nazlı hiç gidesi yok
Sen nasılsın işler güçler yolunda inşallah. Gün içerisinde online dersler de ayrı canımı sıkıyor hani bir faydası olsa ...12' ler açılıyor çok şükür bu durum da düzelecek. Çok özlüyorum hepinizi.
Gazozcu yoktu ama birini falanmi görevlendirdi nedir bayilmisiz hepimiz abla var bu işte bı iş