daha ilk senesi.. ama benim eşim duramaz.. illa birşeyler yapar gibime geliyorBen ciddiyim nice okullara yardim gidiyor koli koli mesajda belirtse gizli olmasını osekilde de gelir ☺
bilmiyoruz... onlar isteyince bulurlar yaparlar ederler diyor...Müdür niye izin vermiyor ki
Evet senden kaptım nasılAynen öyle hayirlisi olsun...sende benim gibi son günü mu bekliyorsun (tarif ) ?
Ya öğretmen maaşı da belli şimdi yani bir yere kadar yapar..mesela müge anliya oglumunda dahil olduğu bir spor kulübü müge ye bağış yaptik sessizce isim vermeden isimsiz de dağıtım yapılıyordu diye tahmin ediyorum yani ...şahsen benim eşimde basvurmazdaha ilk senesi.. ama benim eşim duramaz.. illa birşeyler yapar gibime geliyor
ama tabi mügeye başvurmaz
bilmiyoruz... onlar isteyince bulurlar yaparlar ederler diyor...
köyün kapasitesi belli.. neyi yapar ederler? hepsi gariban yavrularım
fotoğraflarını görünce bile içim gidiyor.. bazı insanlar vicdansız
Ablacım oğlum bin maşallah çok zeki ve istekli kızım öyle değil eşim 30 yaşında universite sınavına girdi 4 yıllık kazandı okulu 4. Döneme kadar birinci olarak bitirdi şimdi yüksek lisansa başladı bana bile diyor açık öğretime başla okulunu bitir ama kızım da o ışık yok çok söylüyorum oku ayaklarinin üzerinde dur sonradan pişman olursun diye ama heves hiç yokAhhh biz geçen sene 1. dönem neler yaşadık anlatsamNeredeyse yok bizimde canım:)
Ama genel olarak bakınca tamamen kaldırmak uygun olmaz çok kayıp olur:)
İlk yap da sonlarda olma benim gibiEvet senden kaptım nasıl
Kaç doğumlu bende de var öyle bir tane 2009 luAblacım oğlum bin maşallah çok zeki ve istekli kızım öyle değil eşim 30 yaşında universite sınavına girdi 4 yıllık kazandı okulu 4. Döneme kadar birinci olarak bitirdi şimdi yüksek lisansa başladı bana bile diyor açık öğretime başla okulunu bitir ama kızım da o ışık yok çok söylüyorum oku ayaklarinin üzerinde dur sonradan pişman olursun diye ama heves hiç yok
Haftaya geliyor inşallahİlk yap da sonlarda olma benim gibi
Hallettik ablacım 1 yıl tedaviden sonra şükür migren sorunumuz kalmadi bizim ailede migren genetik zatın bende ablalarımda.annemdede migren var erken teşhisle o sorunumuz yok artıkMigren için botox uygulaması iyi diye duymuştum,yaşına uygunsa bir baksaniz mi?
Hadi inşallah marifetlisin sen benden hizlisin yafrum gençsinHaftaya geliyor inşallah
Hangi köy nereye bağlı kuzum. Olurmu öyle şey onlar bulur nedemek ,orda herkesin azcik durumu belli ise bulur demek saçma. Hem devlet tablet yardımı da yapacaktı sanırım ondanda faydalanırlar.birileri önder olmazsa helede başlarındaki idare ve öğretmenler ordaki çocukların hali ne olur. Birçok öğretmeni oyuzden alnından öpüyorum valla destek oluyorlar başvurulması gereken yere başvurup. Neguzel eşinde bı adım atmış köstek olmak yerine oturup hocam ne yapılabilir diye fikir uretmeliydi idare. Allah yardımcıları olsun zor şartlarda okuyup yasayanlarin kuzum.daha ilk senesi.. ama benim eşim duramaz.. illa birşeyler yapar gibime geliyor
ama tabi mügeye başvurmaz
bilmiyoruz... onlar isteyince bulurlar yaparlar ederler diyor...
köyün kapasitesi belli.. neyi yapar ederler? hepsi gariban yavrularım
fotoğraflarını görünce bile içim gidiyor.. bazı insanlar vicdansız
12/12/2009 malesefKaç doğumlu bende de var öyle bir tane 2009 lu
Sağol canım benimHadi inşallah marifetlisin sen benden hizlisin yafrum gençsin
antepte kuzum yavuzelindeHangi köy nereye bağlı kuzum. Olurmu öyle şey onlar bulur nedemek ,orda herkesin azcik durumu belli ise bulur demek saçma. Hem devlet tablet yardımı da yapacaktı sanırım ondanda faydalanırlar.birileri önder olmazsa helede başlarındaki idare ve öğretmenler ordaki çocukların hali ne olur. Birçok öğretmeni oyuzden alnından öpüyorum valla destek oluyorlar başvurulması gereken yere başvurup. Neguzel eşinde bı adım atmış köstek olmak yerine oturup hocam ne yapılabilir diye fikir uretmeliydi idare. Allah yardımcıları olsun zor şartlarda okuyup yasayanlarin kuzum.
Demek ki bu yıl hep böyle12/12/2009 malesef
Gelmiş,geçmiş olsun o zaman insallah canımHallettik ablacım 1 yıl tedaviden sonra şükür migren sorunumuz kalmadi bizim ailede migren genetik zatın bende ablalarımda.annemdede migren var erken teşhisle o sorunumuz yok artık
Geçmiş olsun fıstığa ...evet yaaa ben bu yaşta ilk defa 2 ay önce gittim diş doktorunaGeçmiş olsun kuzum ☹ benim kizada alcaz randevu ,altta iki diş çürümüş yemek yerken ağrıyor diyor. Şimdiden dış mis kalmiyo çocuklarda ya☹
Sağol canımsınGeçmiş olsun olsun canım
sağol canısı
Sagol tatlımSizede çok geçmiş olsun
geçmiş olsun hayte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?