sümüklü sofi poğaçası yapEvva katıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sümüklü sofi poğaçası yapEvva katıldım
Bence de park yatak, mobilyalar hiç kullanışlı değil özellikle ilk zamanlar.Park Yatak baktın mı hiç. Kullanışlı oluyor bence. Kademeli olarak indirebiliyorsun. Fermuarlı olduğu için de çocuk rahatlıkla girip çıkabiliyor. Büyüklüğüne göre 5 yaşına kadar rahat kulanırsın
O ne kızsümüklü sofi poğaçası yap
Evet büyük oluyor biraz daha.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah:)
Odasını çabuk ayıracaksan park beşik al:)Sonra çocuk odası alırsın:)Yok hemen ayırmazsan 3-4 yıl falan yatacaksa mobilya daha kullanışlı olur:)
Bizim mobilyaydı 3-4 yaşına kadar kullandık:)
Benim oğlan mobilya beşikten kaçmaya çalışırken tam burnu ile alnının arasını siyirtmisti o günden sonra nefret ettim mobilya beşiktenBence de park yatak, mobilyalar hiç kullanışlı değil özellikle ilk zamanlar.
Amin canımÇok güzel olmuş canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Maşaallah canım çok güzel olmuş.Sağlıkla doğsun ,uyusun inşaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben bu sefer netten aldım daha önce park beşik kullandım onunda artısı toplayıp kaldırabiliyorsan. İstediğin yere rahat taşıyabiliyorsun ben 5 sene kullandım 2 kızımda şimdi bunu aldık değişik olsun diye.Ya bende yatak araştırmasına girdim çıkamıyorum bir türlü karar veremedim.
Sağ salim kucagina almak nasip olsun hayırla büyüt inşallahEvet büyük oluyor biraz daha.
Eşim mobilyacı, yani kendileri yapıyorlar 2-3 yaşında ayıracağımız zaman oda yapalım diyoruz.
Eğer park yatağı düşünmezsek muhtemelen beşiği de kendisi yapacak.
Amin inşaallah teşekkür ederimHarika olmuş ellerinize sağlık olsun,çok beğendim sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğiniz
Ne yazık ki telefonum kk ya foto gönderemiyorKatılabirsin canım
O zaman şanslısınEvet büyük oluyor biraz daha.
Eşim mobilyacı, yani kendileri yapıyorlar 2-3 yaşında ayıracağımız zaman oda yapalım diyoruz.
Daha önce dizmana denemiştim. Bence de dediğin gibi poğaça.Dizmana = poğaça dır
Göçmen böreği diye geçer ama poğaça ile aynı.
1-2 Poğaça biliyorum onuda pogacadan saymıyor
E-mail ile bana gönderebilirsin:)Ne yazık ki telefonum kk ya foto gönderemiyor
Neden ki canım uygulamadan mı giriyorsunNe yazık ki telefonum kk ya foto gönderemiyor
Sağ olsunlar böyle konularda sıkıntı yaşamıyorum.O zaman şanslısın
Googleden dene benım de bazen öyle yapıyor ama Googleden tekrar giriş yapmalısın.Ne yazık ki telefonum kk ya foto gönderemiyor
Bizim De mobilya, öyle bomboş duruyo yerindeBenim oğlan mobilya beşikten kaçmaya çalışırken tam burnu ile alnının arasını siyirtmisti o günden sonra nefret ettim mobilya beşikten
Evet büyük oluyor biraz daha.