- 24 Eylül 2018
- 98.323
- 294.685
- 698
Biz bekleriz cancağızım, sıkıntı yokPattis bitti evde cancağzım, az evvel yarınki market siparişime ekledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bekleriz cancağızım, sıkıntı yokPattis bitti evde cancağzım, az evvel yarınki market siparişime ekledim.
Zaten sunum yarındı, yetiştirirler cancağzım.Biz bekleriz cancağızım, sıkıntı yok
Anlaştık cancağızımZaten sunum yarındı, yetiştirirler cancağzım.
Bi tencere olsa iyiCunku bu da mide yani,evet
En azındanSadece altını mı
Toptan ,baştan aşağıBi tencere olsa iyi
Pırıltı nevos biraz Pırıltı pilissSende çok akıllısın Kategoriyi tam söylemeyip sinyal veriyorsun
Yarın için niyet etmiştim ama büyük kızın doğum günü arkadaşları gelecek sürpriz yapalım dediler öğlen için hazırlıklar yaptım onlarda birlikte pasta alıp geleceklerDaha var canım Ama günler hızla geçiyor son günlere kalma
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahYarın için niyet etmiştim ama büyük kızın doğum günü arkadaşları gelecek sürpriz yapalım dediler öğlen için hazırlıklar yaptım onlarda birlikte pasta alıp gelecekler
Teşekkür ederim nevoş baya büyüdü gibi artık iyice duygusal bağladımDoğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Yaparsın daha zamanı var
Maşallah canım Kaç olduTeşekkür ederim nevoş baya büyüdü gibi artık iyice duygusal bağladım
Mutlu yıllar naneemmmm, güzel yillariniz olsun inşallah Hep beraberYarın için niyet etmiştim ama büyük kızın doğum günü arkadaşları gelecek sürpriz yapalım dediler öğlen için hazırlıklar yaptım onlarda birlikte pasta alıp gelecekler
Doğum günü kutlu olsun nice güzel seneleri olsun inşallah şansı bahtı hep açık olsunYarın için niyet etmiştim ama büyük kızın doğum günü arkadaşları gelecek sürpriz yapalım dediler öğlen için hazırlıklar yaptım onlarda birlikte pasta alıp gelecekler
Mutlu yıllar naneemmmm, güzel yillariniz olsun inşallah Hep beraber
Doğum günü kutlu olsun nice güzel seneleri olsun inşallah şansı bahtı hep açık olsun
Teşekkür ederim kızlarDoğum günü kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu ,uzun yıllara inşallah Nane Limon Kabugu
Teşekkür ederim kızlar
Benim gibi tazecik demek kiJenna16 dan bir kaç yaş küçük