- 1 Aralık 2021
- 12.791
- 43.700
- 548
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor hemde .Değişik bi durum zor
Her zaman çicem iyi günde kötü günde hep birlikteyiz .Dün tüm KK resmen tek yürek oldu, gurur duydum. İyi ki KK var
Herkesin aynı duygularda birleşmesi beni çok etkiledi gül goncam, birlik olmak güzel şeyHer zaman çicem iyi günde kötü günde hep birlikteyiz .
Elbette birlik olunca daha kıymetli oluyor.Herkesin aynı duygularda birleşmesi beni çok etkiledi gül goncam, birlik olmak güzel şey
Hava o kadar karanlık ki kaç gündür açmasını bekliyorum yarın güneş gösteriyor hava durumu. İnşallah yapacağımÇorba gelsin şap şap iyice tembel oldunuz
Artık bundan sonra hep böyle canom, ins yarın açar yaparsin bizimde gözümüz gönlümüz şenlenir muhteşem çorbanın sunumunu herkes görmeliHava o kadar karanlık ki kaç gündür açmasını bekliyorum yarın güneş gösteriyor hava durumu. İnşallah yapacağım
Beklentiyi düşük tutalım ne olur ne olmaz Bazen sorun çıkabiliyorArtık bundan sonra hep böyle canom, ins yarın açar yaparsin bizimde gözümüz gönlümüz şenlenir muhteşem çorbanın sunumunu herkes görmeli
İhtimaller var tabiki ama senin tecruben yeter canom çorbayı ve senin sunumunu bildiğim için sıkıntı yok, rahat ol,kesin mük olacakBeklentiyi düşük tutalım ne olur ne olmaz Bazen sorun çıkabiliyor
İnşallah canımİhtimaller var tabiki ama senin tecruben yeter canom çorbayı ve senin sunumunu bildiğim için sıkıntı yok, rahat ol,kesin mük olacak
İnşallah canım
Beklentiyi düşük tutalım ne olur ne olmaz Bazen sorun çıkabiliyor
İhtimaller var tabiki ama senin tecruben yeter canom çorbayı ve senin sunumunu bildiğim için sıkıntı yok, rahat ol,kesin mük olacak