Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Bi de bana diyor yarım beşlikten başka yağ yok evde
Yarını düşünmüyorsun işte, kaç tl olursa olsun alırım diyorsun.

Ben öyle miyim, ya savaş çıkarsa, ya herif sinirlenip işi bırakır ve emekli maaşına kalırsam gibi gibi düşüncelerle stokluyorum.

İnandım inandım tamam

Kuzumm çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun

Allah kolaylık versin canım Geçmiş olsun
Bende ameliyat oldum iyileştim bile
Kız neyden oldun? Geçmiş olsun
Geçmişler olsun kuşum.
Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun
farklı renk huni lazım olursa ara yardımcı olurum
Renk renk desen desen
Çok geçmiş olsun şimdi iyisindir demi,radyo frekans mı yaptırdın burnuna .
Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kuzum
Sinüzit ameliyatında sinüslerde et varsa onu mu yakıyorlar, napıyorlar? Komplikasyonu ne kadar sürüyor? Alerjik sinüzitten yıldım. KBB'ye gidersem bahsini açacağım
Teşekkür ederim ordicim

Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.

Teşekkür ederim kuşum.

Ayrıca sinüzit operasyonu için korku saldın, bunun için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…