- 28 Ekim 2022
- 7.299
- 19.122
- 178
- 28
Yaa hiç farketmedim elim değmiş olmalıDiyet takvimi eklemişsin ondan sordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hiç farketmedim elim değmiş olmalıDiyet takvimi eklemişsin ondan sordum![]()
Okudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.Hayırlı geceler canım![]()
Zaten yumurtayı kapıya dayandırmayı nasıl bekliyorlar hiçbir zaman anlayamayacağız sanırım. Sabırsızız elticim.Bende bekliyorumYapsınlar sonra diyorum. Umarım dayanabilirim
![]()
O zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.Okudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.
100K görüntüleme mi yoksa yorum mu ne olmuştu yarışma konusunda,Nevreste elticim emmimden ricada bulunmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
![]()
Ben aceleciyim hemen her şey olsun istiyorumZaten yumurtayı kapıya dayandırmayı nasıl bekliyorlar hiçbir zaman anlayamayacağız sanırım. Sabırsızız elticim.![]()
Olur belki elticim, zaman ne gösterir bilemeyiz.O zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.
Keşke yine olsa yine istesek![]()
İnşallah elticimOlur belki elticim, zaman ne gösterir bilemeyiz.![]()
Olur olur inşallahO zamanlar sohbet bayağı çok oluyordu.
Keşke yine olsa yine istesek![]()
Evet canım sen söyleyince hatırladımOkudum birazcık geçmişi, benim ilk birinciliğimde o ay yarışmaya katılan herkes pro olmuştu.
100K görüntüleme mi yoksa yorum mu ne olmuştu yarışma konusunda,Nevreste elticim emmimden ricada bulunmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
![]()
Yer miyiz?Chesecake![]()
Meyve tabağıDimiDünya mutfağı zordu, ee çorba kolaydı
daha kolay bir şey seç en iyisi nevoşum
![]()
Hepsi serbestYer miyiz?(hangileri yasaklı?)
Meyve tabağı![]()
Şaka demiHepsi serbest![]()
Yok ben ciddiyimŞaka demi![]()
İyi güzelYok ben ciddiyim![]()
Bir sürü chesecake tarifi var dediler ve en önemlisi mutlaka yaparız dediler. Yapsınlar görelimİyi güzeldaha çorbamı yapmadan hemen tarif araştırmasına geçeyim
![]()
Yaparız Nevoş hepimiz hamarat kadınlarızBir sürü chesecake tarifi var dediler ve en önemlisi mutlaka yaparız dediler. Yapsınlar görelimYani yapın görelim
![]()
![]()
Sağ olun bebitolar. Burun etleri sinüzit filanama iş yerim aşırı aşırı yoğun. Huniyi taktım geziyorum.