Asıl ona ben veriyordumKayinvaliden yapmadı mi nevos,verirdi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl ona ben veriyordumKayinvaliden yapmadı mi nevos,verirdi sana
Kvde de çok akıllı vesselam nevos, bulmuş gül gibi gelini ohhhhAsıl ona ben veriyordum
81’lilerde mi bir sorun var elticim, hep bizden gidiyor?Asıl ona ben veriyordum
Aynen öyleKvde de çok akıllı vesselam nevos, bulmuş gül gibi gelini ohhhh
İşte ondan hep seni yaraladilar nevosumHayatımda kimse bana bir şey yapmadı, hep ben onlara yaptım
Aynen elticim bizim ayarlarda bir problem var81’lilerde mi bir sorun var elticim, hep bizden gidiyor?
Elimden geliyor çok şükür kimseye ihtiyacım yokİşte ondan hep seni yaraladilar nevosum
Bundan sonra zor nevosum, alismislarAynen elticim bizim ayarlarda bir problem var
Cidden çok özeniyorum. Annesi, kvsi bir şeyler yapıp verenlere
Daha da guzellerini yapacaksın nevosum,geç olsun güç olmasın inşElimden geliyor çok şükür kimseye ihtiyacım yok
Bu yaz geç eve taşındım, sonra ameliyat olunca pek bir şey yapamadım. Önümüzdeki yıl inşallah
Ben hep çok yapar, dağıtırım
Yapar bir kavanoz veririm ne olacak ben anneleri olurumBundan sonra zor nevosum, alismislar
Amin canımDaha da guzellerini yapacaksın nevosum,geç olsun güç olmasın inş
Kimseye eyvallahımız yok çok şükür elticim, boşver.Aynen elticim bizim ayarlarda bir problem var
Cidden çok özeniyorum. Annesi, kvsi bir şeyler yapıp verenlere
Evet nevosum verirsin vallaYapar bir kavanoz veririm ne olacak ben anneleri olurum
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKimseye eyvallahımız yok çok şükür elticim, boşver.
Laf olsun diye anamdan bazen bir şeyler alıyorum bende, yoksa kadıncağızın başının etini yiyorlar.
Hamarat olmak sizin suçunuz insanlar napsinKimseye eyvallahımız yok çok şükür elticim, boşver.
Laf olsun diye anamdan bazen bir şeyler alıyorum bende, yoksa kadıncağızın başının etini yiyorlar.
Amin elticim, amin.Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Başından eksik etmesin
Sunum güzel olmadı yasom gördün mü, çok gülme amaAmin elticim, amin.
Hamaratlıktan değil ya, annem de olsa eyvallah etmek istemem. Kadın hasta zaten, kolu doğru düzgün tutmuyor, neden benim için uğraşsın.Hamarat olmak sizin suçunuz insanlar napsin
Seni elime geçirsem var ya, anladın sen.Sunum güzel olmadı yasom gördün mü, çok gülme ama