Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş değişikliklerin farkına varıyoruzAaaa konuyu kimin actigida gozukmuyor![]()
Daha fazla olmasın yettiYavaş yavaş değişikliklerin farkına varıyoruz![]()
OlmasınDaha fazla olmasın yetti![]()
Aaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyorOlmasın![]()
İnşallahAlışırız![]()
Çok mutlu oldumOhhhh ziyaretçiler geldi![]()
O zaten vardı ben görüyordumAaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyor![]()
Bunu anlamadım nasıl yaniAaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyor![]()
Profil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyorO zaten vardı ben görüyordum
EvetEtiketler bile mavi![]()
Ben niye göremiyorumProfil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyor![]()
Ben oraya başka bir yerden bakıp görüyordum simdi daha çok bakarımProfil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyor![]()
İnsanların paylaştığı profil mesajları vardı ya,o sayfanın aşağısına inKız nerde![]()
Şuan isimler gözüküyor iyi olmuş nanemBen oraya başka bir yerden bakıp görüyordum simdi daha çok bakarım![]()
Şimdi gördüm, az önce görünmüyorduİnsanların paylaştığı profil mesajları vardı ya,o sayfanın aşağısına in![]()