- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş yavaş değişikliklerin farkına varıyoruzAaaa konuyu kimin actigida gozukmuyor
Daha fazla olmasın yettiYavaş yavaş değişikliklerin farkına varıyoruz
AlışırızAynen ,adapte olamıyorum sayfaya
OlmasınDaha fazla olmasın yetti
Aaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyorOlmasın
İnşallahAlışırız
Çok mutlu oldumOhhhh ziyaretçiler geldi
O zaten vardı ben görüyordumAaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyor
Bunu anlamadım nasıl yaniAaa cevrimici kullanicilar profil mesajlarinin altında gözüküyor
Profil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyorO zaten vardı ben görüyordum
EvetEtiketler bile mavi
Ben niye göremiyorumProfil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyor
Kız nerde6.839 ziyaretçi varmış şuan, vayy beee
Ben oraya başka bir yerden bakıp görüyordum simdi daha çok bakarımProfil mesajlarını gördüğümüz sayfa var ya,orada altta kullanıcılar gözüküyor
İnsanların paylaştığı profil mesajları vardı ya,o sayfanın aşağısına inKız nerde
Şuan isimler gözüküyor iyi olmuş nanemBen oraya başka bir yerden bakıp görüyordum simdi daha çok bakarım
Şimdi gördüm, az önce görünmüyordu eskiden de görmüyordumİnsanların paylaştığı profil mesajları vardı ya,o sayfanın aşağısına in