Minnoşumm benimmmEe en minnoş benim gül goncam
Allah kabul etsinBen gidip yemeği mi yapayım. İftara 3 saat kaldı
Alacam sopamı elimeKızlar buzlukta limonu nasıl saklayabilirim ortagan ikiye kesip poşete tıksam olurmu
Allah kabul etsinBizim altıda okunuyor nevos,biz daha bekliyoruz
Limonları dilimler halinde kestikten sonra bir fırın kağıdının üstüne yerleştirerek dondur. Donduklarında kağıttan ayırarak kilitli bir buzdolabı poşetinin içine yerleştir. Buzdolabı poşetinin içindeki havayı boşaltarak ağzını kapat ve limon dilimlerini dondurucuya at.Alacam sopamı elimeona göre cevap bekliyorum
Hiç buzluğa limon atmadımAlacam sopamı elimeona göre cevap bekliyorum
Limonları buzlukta saklamak, onların tazeliğini uzun süre korumanızı sağlar. Limonlar bu şekilde saklandığında, meyve sineklerinin veya küfün oluşmasını da engeller.Alacam sopamı elimeona göre cevap bekliyorum
ÇicemmmmmGul goncaaammmmmm
Onu biliyorum sabah seyrettin youtube sayfasında,dilim değilde ortadan ikiye kessem olmaz mı,salata için kullanacam sadece.Limonları dilimler halinde kestikten sonra bir fırın kağıdının üstüne yerleştirerek dondur. Donduklarında kağıttan ayırarak kilitli bir buzdolabı poşetinin içine yerleştir. Buzdolabı poşetinin içindeki havayı boşaltarak ağzını kapat ve limon dilimlerini dondurucuya at.
Internetten buldum gül goncam
Dünürler getirdi limonuda 3 kilo kadar var herhalde kalırsa dolapta bozulacak çünkü.Hiç buzluğa limon atmadımama bence olur
Yapmazsam bozulacak çünkü çicemmm çok sağolLimonları buzlukta saklamak, onların tazeliğini uzun süre korumanızı sağlar. Limonlar bu şekilde saklandığında, meyve sineklerinin veya küfün oluşmasını da engeller.
Ben limonata harici atmadım buzluğa, başka sebeple atıldığını bilmiyordum. Limonata için küp küp kesip atıyorum, bütün halde donduranlar da var.Alacam sopamı elimeona göre cevap bekliyorum
Neyse oruçluymuşsun affettim.Evet o benimya iki dakka geyik yapcaz şurda yaa püüü
Ben suyunu sıkıp buz kalıbına koyuyorum o şekilde pratik oluyorÇicemmmmm
Onu biliyorum sabah seyrettin youtube sayfasında,dilim değilde ortadan ikiye kessem olmaz mı,salata için kullanacam sadece.
Dilim olanlardan portakalla yapmışlar rondodan çekip posasını aldılar sonra suyunu ilave ettiler içmek için.
Engelle gitsin Nevoş Şubatta açarsınDirek konuyu açınca engelliyorum seni
Dilim oluyorsa bence ikiye kesip atsanda olur, bence kullanım amacına göre değişebilirÇicemmmmm
Onu biliyorum sabah seyrettin youtube sayfasında,dilim değilde ortadan ikiye kessem olmaz mı,salata için kullanacam sadece.
Dilim olanlardan portakalla yapmışlar rondodan çekip posasını aldılar sonra suyunu ilave ettiler içmek için.
Sen yırttın sopadan şanslısın sjksjksjksjk videoalrı varda bende sadece salatada kullanmak için yapacam az bişide lümonata için yaoarım belki onada portakal ilave ediyorlar öyle denerim olmazsa.Ben limonata harici atmadım buzluğa, başka sebeple atıldığını bilmiyordum. Limonata için küp küp kesip atıyorum, bütün halde donduranlar da var.
Ben sopadan kurtuldum, darısı kalaanlara
Buz kabına koyuyorsun demi onuda gördüm .Ben suyunu sıkıp buz kalıbına koyuyorum o şekilde pratik oluyor
Tüm yada dilim olarak da attığım var kullanacağın kadar tek tek çıkartıp kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?