Sen ne anlarsın çorbadan hiç güzel olmamışBen yaptım diye demiyorum ama tarhana candir canım, tüm çorbaların anası
burayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)Ben yaptım diye demiyorum ama tarhana candir canım, tüm çorbaların anası
Çay saati yapıyoruz herkes kekini pogacasini alıp gelsin aksamaÇay saati
Her zaman bekleriz. Her türlü kategorimiz mevcutburayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)
Takibe al canım topigi rahat edersinburayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)
Yapıyorlar yazacaktın yanlış oldu galibaÇay saati yapıyoruz herkes kekini pogacasini alıp gelsin aksama
Ben de 6 oy almıştım benden fazlaymış.Aaaa bak bende 2 diye üzülüyordum nazom gördün mu sayende sevindim
Bizim altıda okunuyor nevos,biz daha bekliyoruzBen gidip yemeği mi yapayım. İftara 3 saat kaldı
Sosyal haklarimi engelleyemezsin nevosbalıYapıyorlar yazacaktın yanlış oldu galiba
Kolay gelsin Nevoş. Allah kabul etsin.Ben gidip yemeği mi yapayım. İftara 3 saat kaldı
Sağ ol canım benim Allah razı olsunKolay gelsin Nevoş. Allah kabul etsin.
Evet o benimBen de 6 oy almıştım benden fazlaymış.
Bi dakika ya, sen aynı zamanda Pınardan 1.olup 1 sene Pınar Labne almadın mı? Doğru hatırlıyorsam kaç kurtar kendini
Bizim 17.25 galibaBizim altıda okunuyor nevos,biz daha bekliyoruz
Ben yarım saat daha fazla bekleyeceğimBizim 17.25 galiba
Ağzın bal yesinBen de 6 oy almıştım benden fazlaymış.
Bi dakika ya, sen aynı zamanda Pınardan 1.olup 1 sene Pınar Labne almadın mı? Doğru hatırlıyorsam kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?