- 28 Haziran 2011
- 63.378
- 159.145
- 898
Balkabakli bebişimBi ara çok popiydi Yeşil kabaklı kakaolu kek. Hiç anlaşılmıyormuş. O zaman niye koyuyoruz kabağı keke nalakaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkabakli bebişimBi ara çok popiydi Yeşil kabaklı kakaolu kek. Hiç anlaşılmıyormuş. O zaman niye koyuyoruz kabağı keke nalakaaa
Geçen gün çileğin kilosu 1000 tele diye bi şey gördüm kuşum bence Nevoşu dinleyip süssüz yapalımÜstüne süs![]()
Tamam bize uyar. Biraz kafamızı dinlerizBen katılmıyorum ders calisicam![]()
Çilek alan zaten bizi gelip zorbalar pis fakirler diye kuzuGeçen gün çileğin kilosu 1000 tele diye bi şey gördüm kuşum bence Nevoşu dinleyip süssüz yapalım![]()
Ama güzel yapmıştınBirinci olduğum yarışma
Halen kakaolu Kekin az oy almasını içerliyorum![]()
Püüü, Love'ın tukurugunden nevosTamam bize uyar. Biraz kafamızı dinleriz![]()
Püüü, Love'ın tukurugunden nevos![]()
Yav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.Ama güzel yapmıştın
Cocostar da yasak![]()
Diyetteyken de kek yemeyiversinlerDiyet olduğu için![]()
Bak bu ay sizi özgür bıraktımYav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.![]()
Zaten diyette çoğumuz kek yemeyelimAma güzel yapmıştın
Cocostar da yasak![]()
Hay allah razı olsun doğru bakBak bu ay sizi özgür bıraktım![]()
Evet bende diyetteyim ama bir kilo kaldı. Sonra devam yemeyeZaten diyette çoğumuz kek yemeyelim![]()
Yav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.![]()
Ne güzel istediğin kiloya ulaşmışsın darısı başımızaEvet bende diyetteyim ama bir kilo kaldı. Sonra devam yemeye![]()
Şöyle bi ay bütün yasaklı tariflerden all star yapalım mı ya üfffffRica ederim![]()
Ya zaten 2.5 kilo artıdaydım. Bir haftadır diyet yapıyorumNe güzel istediğin kiloya ulaşmışsın darısı başımıza