Hiç sevemedim ben onu yaHiç yapmadım, yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim.![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevemedim ben onu yaHiç yapmadım, yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim.![]()
Çok severim özellikle limonlusunu, ama 1 kere bile yapmadım.Hiç sevemedim ben onu ya![]()
Ben sevmiyorum ondan yapmıyorumÇok severim özellikle limonlusunu, ama 1 kere bile yapmadım.
Neden?
Çünkü pasaklı şehzade sevmiyor.![]()
Canım istedi, kalkıp limon yiyeyim bari.Ben sevmiyorum ondan yapmıyorum![]()
Nevosum fairy dediğin linki atar mısın merak ettimBen sevmiyorum ondan yapmıyorum![]()
En iyisi dümdüz kekCanım istedi, kalkıp limon yiyeyim bari.![]()
Duydunuz mu olmasınKesin yapacaksanız yapalım.
Sonra ben çilekli yapacaktım bana tarif kalmamış ben katılmıyorum olmasın![]()
Yaparsın senHiç yapmadım, yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim.![]()
Kalıbım yok, üstüne kendime öyle sevdiğim bir tatlıyı yapmam.Yaparsın sen![]()
Nerede bilmiyorum bakmam lazımNevosum fairy dediğin linki atar mısın merak ettim![]()
Lütfen Assosyal’e link atma elticim, kendi bulsun.Nerede bilmiyorum bakmam lazım![]()
Kesin yaparım ben noooooolurrrrrKesin yapacaksanız yapalım.
Sonra ben çilekli yapacaktım bana tarif kalmamış ben katılmıyorum olmasın![]()
Fıstıklı çizkek de var. Efsane bir şey.Frambuazlı, orman meyveli, limonlu, çikolatalı, lotuslu, çilekli, balkabaklı, san sebastian, vişneli, oreolu var mı arttıran![]()
Geldi cheesecake ustasıKesin yaparım ben noooooolurrrrr
BuldumLütfen Assosyal’e link atma elticim, kendi bulsun.![]()
Ben dubai çikolatalı yapayımFıstıklı çizkek de var. Efsane bir şey.![]()
Biz fıstık sevmiyoruzFıstıklı çizkek de var. Efsane bir şey.![]()
Günüm var, yine çizkek yapacağım.Geldi cheesecake ustası![]()
Antepli gelin olmakFıstıklı çizkek de var. Efsane bir şey.![]()