- 8 Haziran 2013
- 57.197
- 151.848
- 898
Sen bizden taraf olacaksın naneli şekerimYine de kek tarifleri![]()
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bizden taraf olacaksın naneli şekerimYine de kek tarifleri![]()
Dereotlu PATTİSLİ NE OLACAKGeriye ne kaldı Nevoşş kabaklı kek mi yapicizzz
ıspanaklı falan mesela. Kış sebzelerini de aradan çıkaralım böylelikleDereotlu PATTİSLİ NE OLACAK![]()
Ortaya karışıkıspanaklı falan mesela. Kış sebzelerini de aradan çıkaralım böylelikle![]()
Sen bizden taraf olacaksın naneli şekerim![]()
Geriye ne kaldı Nevoşş kabaklı kek mi yapicizzz
Bundan sonra böyle. İdareli kullanalımOrtaya karışık3 aylık yarışması
Birinci olduğum yarışmaKekler - Pastalar - Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 4 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 4(dört)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Anne Keki - Dr. Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda:KK56: Limonlu Kek-Pakmaya Kabartma Tozu...www.kadinlarkulubu.com
ÇilekAz süsü olsun amatarçınlı, cevizli, elmalı, havuçlu, çikolatalı üfff
![]()
Ooo çikolatalı oooo cocostarKekler - Pastalar - Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 4 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 4(dört)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Anne Keki - Dr. Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda:KK56: Limonlu Kek-Pakmaya Kabartma Tozu...www.kadinlarkulubu.com
Çilekli yapan sobeEvet evetttt hiç kek yapmadımmmm![]()
Yalniz bunu ben düşündümGeriye ne kaldı Nevoşş kabaklı kek mi yapicizzz
Çilekli kek nasıl kızzÇilekli yapan sobe![]()
Olabilir kiYalniz bunu ben düşündüm![]()
Bi ara çok popiydi Yeşil kabaklı kakaolu kek. Hiç anlaşılmıyormuş. O zaman niye koyuyoruz kabağı keke nalakaaaYalniz bunu ben düşündüm![]()
Üstüne süsÇilekli kek nasıl kızz![]()
Muhteşem oluyorOlabilir ki![]()