Oda doğruEnişteye yedirme o zaman, enerji yüklenmesin ceviz kıramayan er kişisi.![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda doğruEnişteye yedirme o zaman, enerji yüklenmesin ceviz kıramayan er kişisi.![]()
Nasılsın ablacımNerde bu millet nerde bu sinsi faniler![]()
İyiyim nevoşum sağol sen nasılsın,nasıl gidiyor ev durumu artık yerleştin demi ev gene aynı taraftamı.Nasılsın ablacım![]()
İyiyim sağ olİyiyim nevoşum sağol sen nasılsın,nasıl gidiyor ev durumu artık yerleştin demi ev gene aynı taraftamı.![]()
![]()
Sonunda evindesin artık çok şükürİyiyim sağ olYerleştim abla çok şükür
Yok abla aynı semtte değilim bizim semtte evlerin çoğu ya yıkıldı ya da orta hasarlı öyle olunca orada tutmadık. Ama uzak değil yakın bir semtteyiz. Burası hep hasarsız evler ve az katlı![]()
Sağ ol ablacım çok şükürSonunda evindesin artık çok şükür![]()
Az katlı olması daha iyi olmuş nevoşcum güle güle oturun evinizde![]()
Sende sağol canısıSağ ol ablacım çok şükür![]()
Sen nasılsın kızının hamileliği nasıl gidiyor![]()
İyi olur ablacım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapSende sağol canısı
Bende iyiyim sağol yarın hastane randevum var ona gidecem plastik cerrahiden kilo gidince göbekte hafif sarkmalar oldu bacaklar inceldi açılma var.Şey var mini karın germe dedikleri onu öğrenecem bakalım dr ne diyecek.
İyi oda 4,5 aylık oldu teyzesi büyümeye başladı bile.![]()
Kendim için bişi istiyorum bu sefer,dr ne diyecek oda önemli tabi.İyi olur ablacım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Maşallah ablacım cinsiyeti belli oldu mu![]()
Öyle tabi ablam kendini nasıl hissedersen öyle yapKendim için bişi istiyorum bu sefer,dr ne diyecek oda önemli tabi.
Erkek geliyor nevoş,kız gibi demiş dr ama söylememiş erkek olduğunu.
İstiyorumda aslında nasıl olacak diye okursa tabi oda.Öyle tabi ablam kendini nasıl hissedersen öyle yap
Sağlıkla gelsin ablacım![]()
Güzel olur ablacımİstiyorumda aslında nasıl olacak diye okursa tabi oda.
Çok sağol bitanem sağol![]()
Umarım olur nevoşcum yarın belli olacak bakalım haber veririmGüzel olur ablacım![]()
Tamam ablacım işin rast gelsinUmarım olur nevoşcum yarın belli olacak bakalım haber veririm![]()