- Emoji Skoru
- 295.316
- Puanlar
- 698
İyiyim canım şükür, sen nasılsın? Bitti nihayetNasılsın canım bitti mi taşınma işleri
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım şükür, sen nasılsın? Bitti nihayetNasılsın canım bitti mi taşınma işleri
A101 e gelmiş 70 liraydı galibaBide kış günü nerde bulalım![]()
Yeni yılda yeni bir başlangıç yapmana çok sevindim hemsosuu, insan umut doluyorİyiyim canım şükür, sen nasılsın? Bitti nihayet![]()
Ben de öyle umuyorum hemşom,yeni yılda her şey gönlümüze göre olacak inşallahYeni yılda yeni bir başlangıç yapmana çok sevindim hemsosuu, insan umut doluyoryenilikler genellikle iyi gelir insana
![]()
Olacak hemsosuu olacakBen de öyle umuyorum hemşom,yeni yılda her şey gönlümüze göre olacak inşallah![]()
A101 bile üzüm yiyeceğimiz anlamışA101 e gelmiş 70 liraydı galiba![]()
Afiyet olsunEşimle içtik.
Ben a101 gittim az önce ama çok kalabalikti, üzüm bakmak aklima bile gelmedi eslimA101 bile üzüm yiyeceğimiz anlamışkesin bitmiştir
![]()
Sağol .Afiyet olsun![]()
Nasıl gelmez yazdım bideBen a101 gittim az önce ama çok kalabalikti, üzüm bakmak aklima bile gelmedi eslim![]()
Çok kalabalikti her yer, manav reyonunda bir hareket vardıNasıl gelmez yazdım bide![]()