Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yarışmada zaten teeeeeee seneye yasooommEmmim beni çağırmış, ama ben oyumu kullanalı bu gece yıl olacak![]()
Tesekkür ederim çiçeğimm
Neyse, o meşhur cümleyi kurmayacağım.Yeni yarışmada zaten teeeeeee seneye yasooomm![]()
Amin adasım hep bırlıkte nıce guzel yarısmalaraMutlu yıllar arkadaşlar. Daha nice yarışmalarımız olsun![]()
NasılsınAmin adasım hep bırlıkte nıce guzel yarısmalara![]()
İyiyim dadlum bebişlerde iyi mınık olanda diş sorunsalı var sadeceNasılsınBebişler nasıllar
![]()
Allah kolaylık versin. Miniğe de geçmişler olsunİyiyim dadlum bebişlerde iyi mınık olanda diş sorunsalı var sadeceaksam mısafırlerımız olacak onlara hazırlanıyırum sende iyisin dimii
![]()
Kısss sen ne ara üç bebe anası oldunİyiyim dadlum bebişlerde iyi mınık olanda diş sorunsalı var sadeceaksam mısafırlerımız olacak onlara hazırlanıyırum sende iyisin dimii
![]()
Amin teşekkür ederiz adaşım öptğm hepnizş ben cıktım gece bır ara ugrarım yineAllah kolaylık versin. Miniğe de geçmişler olsunBende iyiyim şükür
![]()
Nerede Pari’m