- Emoji Skoru
- 7.664
- Puanlar
- 108
Sırayla hepimize azıcık
![Pinching hand :pinching_hand: 🤏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90f.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırayla hepimize azıcık
Neden böyle bir takıntım var bilmiyorum ama rahatsız ediyor esliiiimmmSırayla hepimize azıcıkbulaştirmış olabilir
![]()
Herkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım varNeden böyle bir takıntım var bilmiyorum ama rahatsız ediyor esliiiimmm![]()
Bak onu bende yaparım beybiHerkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım var
Mesela ters dönmüş terlik ayakkabı görsem illa düzeltirim![]()
Gul goncam gelmişSelamlar yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar sağlık huzur mutluluk getirsin bize![]()
Kız bende çok var saymayayim şimdi bulaşmasınBak onu bende yaparım beybi![]()
Senin de Yeni yılın kutlu olsun ablacımSelamlar yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar sağlık huzur mutluluk getirsin bize![]()
Benim de var takıntılarımHerkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım var
Mesela ters dönmüş terlik ayakkabı görsem illa düzeltirim![]()
Çok sağol nevoşcum teşekkürlerSenin de Yeni yılın kutlu olsun ablacım![]()
Niye böyleyiz ya rahat olmayı çok isterdimBenimde var takıntılarım![]()
Bende isterdimNiye böyleyiz ya rahat olmayı çok isterdim![]()
Sen niye orda sessiz sessiz duruyon nevosumBenim de var takıntılarım![]()
Ya bende öyleyim her şey düzenli olacak illaBende isterdimDolap kapakları, halılar
Düzenli olmalı
![]()
O Ses Türkiye yi izliyorumSen niye orda sessiz sessiz duruyon nevosum![]()
Kendimize yapıyoruz farkında mısınız, kimsenin umurunda değil buYa bende öyleyim her şey düzenli olacak illa![]()
Ufff hic sevmemO Ses Türkiye yi izliyorum![]()
Gerçi eskisi kadar yetişemiyorum. Ameliyat sonrası biraz azaldı ama bazı şeyler geçmiyorYa bende öyleyim her şey düzenli olacak illa![]()
Yılbaşı programı güzel oluyor.Ufff hic sevmem![]()
Öyle Öyle de elde değil, tedavi görüyorum bakalım sonuç ne olacakKendimize yapıyoruz farkında mısınız, kimsenin umurunda değil bu![]()