- 11 Şubat 2022
- 2.902
- 7.030
- 88
Sırayla hepimize azıcık bulaştirmış olabilirASSOSyal gibi bende de tek sayı takıntısı başladı bir oy veren olsaydı çift sayı olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırayla hepimize azıcık bulaştirmış olabilirASSOSyal gibi bende de tek sayı takıntısı başladı bir oy veren olsaydı çift sayı olurdu
Neden böyle bir takıntım var bilmiyorum ama rahatsız ediyor esliiiimmmSırayla hepimize azıcık bulaştirmış olabilir
Herkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım varNeden böyle bir takıntım var bilmiyorum ama rahatsız ediyor esliiiimmm
Bak onu bende yaparım beybiHerkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım var
Mesela ters dönmüş terlik ayakkabı görsem illa düzeltirim
Gul goncam gelmişSelamlar yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar sağlık huzur mutluluk getirsin bize
Kız bende çok var saymayayim şimdi bulaşmasınBak onu bende yaparım beybi
Senin de Yeni yılın kutlu olsun ablacımSelamlar yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar sağlık huzur mutluluk getirsin bize
Benim de var takıntılarımHerkeste ufakta olsa bir takıntı var mı bilmiyorum ama benim de takıntılarım var
Mesela ters dönmüş terlik ayakkabı görsem illa düzeltirim
Çok sağol nevoşcum teşekkürlerSenin de Yeni yılın kutlu olsun ablacım
Niye böyleyiz ya rahat olmayı çok isterdimBenimde var takıntılarım
Bende isterdimDolap kapakları, halılarDüzenli olmalıNiye böyleyiz ya rahat olmayı çok isterdim
Sen niye orda sessiz sessiz duruyon nevosumBenim de var takıntılarım
Ya bende öyleyim her şey düzenli olacak illaBende isterdimDolap kapakları, halılarDüzenli olmalı
O Ses Türkiye yi izliyorumSen niye orda sessiz sessiz duruyon nevosum
Kendimize yapıyoruz farkında mısınız, kimsenin umurunda değil buYa bende öyleyim her şey düzenli olacak illa
Ufff hic sevmemO Ses Türkiye yi izliyorum
Gerçi eskisi kadar yetişemiyorum. Ameliyat sonrası biraz azaldı ama bazı şeyler geçmiyorYa bende öyleyim her şey düzenli olacak illa
Yılbaşı programı güzel oluyor.Ufff hic sevmem
Öyle Öyle de elde değil, tedavi görüyorum bakalım sonuç ne olacakKendimize yapıyoruz farkında mısınız, kimsenin umurunda değil bu