• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
@Kazen Abicim bugün oylama için son gün bildirim bekliyoruz :halay:
Ay inş gider bildirim canım ya ☺️ ilk üç çorba bayağı yakınız , 1.ile benim aramda 2 oy var sadece , keşke ben de kendime oy verseymişim 🤣

Fark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Aynı Kemal Sunal gibi düşündüm kendi kendime :KK53:
Nasip bakalım 😍

Fark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Ay ne güzel yorumladın ya çok hoşsun 😅 şu an tam yazdığın hisleri yaşıyorum 🤣

Ya sen öne geçersen :KK53:

Aynı şeyi mezelerde ben yaşadım 🤣 iki oyla kaybettim🤣😝

Benim kelle çorbam ile düğün çorbası birbirine benziyor, birimizin çorbası olmasaydı sonuç ne olurdu acaba? :confused:
KK et seviyormuş bunu anladık (kelle de seviyormuş) Mercimek çorbasını görünce kesin 1.olur demiştim ben, hem seviliyor hem sunum güzel. Lebeniyenin oyunu da daha fazla olur sanmıştım. KK şaşırtıyor çoğu zaman.
Yine düşündüm kendi kendime de siz de aynı şeyi düşünüyormuşsunuz zaten 🤪

Benim kelle çorbam ile düğün çorbası birbirine benziyor, birimizin çorbası olmasaydı sonuç ne olurdu acaba? :confused:
KK et seviyormuş bunu anladık (kelle de seviyormuş) Mercimek çorbasını görünce kesin 1.olur demiştim ben, hem seviliyor hem sunum güzel. Lebeniyenin oyunu da daha fazla olur sanmıştım. KK şaşırtıyor çoğu zaman.
Yine düşündüm kendi kendime de siz de aynı şeyi düşünüyormuşsunuz zaten 🤪
Mercimek seviliyor ama sıradan biraz her gün evde içiyoruz işte 😁
Yumurtayı da herkes sever yer, ama şuraya 2 tane kırsam 1. Olmaz 😂

Ben çoğunlukla ikinci oluyorum o yüzden son dk kadar herşey olabilir

Back