• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Allahım sabah beridir girmeye çalışıyorum. Telde mi sorun sitede mi çözemedim de başlangıçta:skandal: Akşam tesadüf gördüm oylama başladığını geç saatte girmiştim, oyumu kullandım :mapus:
Biz buradaydık sen niye giremedin🤔

Eklentiler

• Screenshot_20241226-145946.jpg
    Screenshot_20241226-145946.jpg
    139,8 KB · Görüntüleme: 13
Hepinizin ellerine sağlık olsun kızlar hepside harikaydı hak eden kazansın :KK200: :KK200:

Ekşili köfte koçum yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ellerine sağlık olsun harikaydı çorban :KK200::KK60:

Yüksük çorbası Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu ellerine sağlık olsun seninde çok güzeldi hafta sonu dünürler bize gelecekler bu çorbadan yapacağık kısmetse :KK60::KK200:

Kelle paça çok severim ellerine sağlık olsun deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok güzel olmuş çorban :KK200::KK60:
Teşekkür ederim 🥰

Hepinizin ellerine sağlık olsun kızlar hepside harikaydı hak eden kazansın :KK200: :KK200:

Ekşili köfte koçum yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ellerine sağlık olsun harikaydı çorban :KK200::KK60:

Yüksük çorbası Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu ellerine sağlık olsun seninde çok güzeldi hafta sonu dünürler bize gelecekler bu çorbadan yapacağık kısmetse :KK60::KK200:

Kelle paça çok severim ellerine sağlık olsun deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok güzel olmuş çorban :KK200::KK60:
Teşekkür ederim Paşam. :KK19: :KK60:

Back