- 28 Haziran 2011
- 61.124
- 153.782
- 898
Şerbetli tatlıBenimki istek değil ki12. Yıla ne özel gider dedik, anca sofra kaldırırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şerbetli tatlıBenimki istek değil ki12. Yıla ne özel gider dedik, anca sofra kaldırırdı
Zaten 2-3 kişilik yapacağızTabak kolay tabiki ama diğeri daha göz dolduruyor. Yaptıkların daha sunumlu falan oluyor
Kabul o zaman 12 yıla özel el açması baklava yarışması yapıyoruz Hadi bakalımŞerbetli tatlı
Tabağa koymak için yapınca masayada koyarsin zaten,farkı yok kiTabak kolay tabiki ama diğeri daha göz dolduruyor. Yaptıkların daha sunumlu falan oluyor
Bence de yaaa sofra daha estetik ve sofra sunumu bence en kolay şey, koy tabağı çanağı çekTabak kolay tabiki ama diğeri daha göz dolduruyor. Yaptıkların daha sunumlu falan oluyor
Ben midye yapayım en kolayı o galibaKabul o zaman 12 yıla özel el açması baklava yarışması yapıyoruz Hadi bakalım
Sen bilirsin Nevoş bana hepsi uyarZaten 2-3 kişilik yapacağız
Daha güzel olur Sofra da sunum fotoğrafını çekmek daha zor olur gibiGüzel de olabilir
Tamam bu olsun ve ASSOSyal mutlaka katılmak zorundaKabul o zaman 12 yıla özel el açması baklava yarışması yapıyoruz Hadi bakalım
Gazete baklava, sarı burma, şöbiyet bunlar kolayBen midye yapayım en kolayı o galiba
Dimi Nevoş tepsisini alan gelsinhem tek çeşitTamam bu olsun ve ASSOSyal mutlaka katılmak zorunda
Midye kolaysa verin ,sonra aranızda anlasın nevosTamam bu olsun ve ASSOSyal mutlaka katılmak zorunda
Sen bilirsin Nevoş bana hepsi uyar
Ben aslında başka bir şey düşünüyordum. Ama ASSOSyal istemiyor ya mutlaka çay saati oldunDaha güzel olur Sofra da sunum fotoğrafını çekmek daha zor olur gibi
Hayyyy çenemi yaaaDimi Nevoş tepsisini alan gelsinhem tek çeşit
Sen baklava yap.Midye kolaysa verin ,sonra aranızda anlasın nevos
Çokta güzel olurDimi Nevoş tepsisini alan gelsinhem tek çeşit
Yine çenemi tutamadığım bi günBen aslında başka bir şey düşünüyordum. Ama ASSOSyal istemiyor ya mutlaka çay saati oldun
Cidden tatlı mı yapsak ya bak bir cezbetmedi değilÇokta güzel olur