Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde istediğim buydy zaten,evden gelinlikle çıkmasını istiyordum..
Sen söylrmeden zaten davet edecektim seni,birkaç arkadaş daha var onlarada söyleyeceğim zaten..
Benimde istediğim buydy zaten,evden gelinlikle çıkmasını istiyordum..
Sen söylrmeden zaten davet edecektim seni,birkaç arkadaş daha var onlarada söyleyeceğim zaten..
Mutlaka zaman bulunur biz gideriz onlar gelir filan idare edeceğiz artık,
Heeee yanlız kalacağız ediyle büdü misali,balayına dönme elzem değil her zman balayındayız zatiii
Mutlaka zaman bulunur biz gideriz onlar gelir filan idare edeceğiz artık,
Heeee yanlız kalacağız ediyle büdü misali,balayına dönme elzem değil her zman balayındayız zatiii
Daha iyiyim çok şükür yok daha ne olduğu ortaya çıkmadığı için tedavi yok :) Pazartesi gitcem bakalım yeni şeyler öğrenecekmiyim. Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Nevreste
ben diyet yemekleri kategorisine diyet kısmında katılın falan diye reklam yapıyorum buldugum yere yaaa yasak değil demi oy istemiş gibi olmayım da sonuçta bende katıldım ya ona göre yazmayın birdaha yasaksa bilemedim şimdi aklıma geldide
Nevreste
ben diyet yemekleri kategorisine diyet kısmında katılın falan diye reklam yapıyorum buldugum yere yaaa yasak değil demi oy istemiş gibi olmayım da sonuçta bende katıldım ya ona göre yazmayın birdaha yasaksa bilemedim şimdi aklıma geldide