En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Bir sürü tatil oluyor hiç üzme kendini illa zaman bulunur. Kocanla baş başa kalacaksınız, balayı dönemlerine döneceksiniz:KK8: Yıllar sonra nasıl his ki:-)

Mutlaka zaman bulunur biz gideriz onlar gelir filan idare edeceğiz artık,
Heeee yanlız kalacağız ediyle büdü misali,balayına dönme elzem değil her zman balayındayız zatiii :KK8::rolleyes::rolleyes:

Daha iyiyim çok şükür yok daha ne olduğu ortaya çıkmadığı için tedavi yok :) Pazartesi gitcem bakalım yeni şeyler öğrenecekmiyim. Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

İnsh onemli bisey degildir kendiliginden gecer canim :KK60:
Bende iiyim sukur , evin dogal gaz isleri ile ugrasmaktayiz. insh bu hafta gecicez artik :)

Nevreste Nevreste ben diyet yemekleri kategorisine diyet kısmında katılın falan diye reklam yapıyorum buldugum yere yaaa yasak değil demi oy istemiş gibi olmayım da sonuçta bende katıldım ya ona göre yazmayın birdaha yasaksa bilemedim şimdi aklıma geldide:KK14:

Nevreste Nevreste ben diyet yemekleri kategorisine diyet kısmında katılın falan diye reklam yapıyorum buldugum yere yaaa yasak değil demi oy istemiş gibi olmayım da sonuçta bende katıldım ya ona göre yazmayın birdaha yasaksa bilemedim şimdi aklıma geldide:KK14:
Sorun değil canım yapabilirsin:KK19:Bu serbest:KK45:Hatta çok memnun olurum:KK60:

Sorun değil canım yapabilirsin:KK19:Bu serbest:KK45:Hatta çok memnun olurum:KK60:
Tamam o zaman inşallah birsürü kişi katilir;) bende yeni yemekler ogreneyim:-)

Canım zaten pratik şeyler hazırlanıyor.Birlikte servis edilecek salata,meze türü tarifler eklenebilir:KK66:Zaten genelde öyle yapıldı:kk77::KK19:
Evet ama mesela tek yemekle de katılabilirler bence değil mi yemek tarzı yaparlarsa valla diyette hersey olabilir:-)

Tamam o zaman inşallah birsürü kişi katilir:KK66: bende yeni yemekler ogreneyim:-)

Evet ama mesela tek yemekle de katılabilirler bence değil mi yemek tarzı yaparlarsa valla diyette hersey olabilir:-)
İnşaallah canım:KK19:
Tabi katılabilirler:KK19:Ana yemek olursa ikinciye gerek olmaz zaten:KK45:

Back
X