En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Evet acildi canim :-)
İyiyim bende sukur , bas agrilarin nasil oldu ? tedaviye basladiniz mi o_O

nasılsın pinko cidden seni pek göremedim buralarda baş ağrılarınmı devam ediyor kuzum..
Daha iyiyim çok şükür yok daha ne olduğu ortaya çıkmadığı için tedavi yok :) Pazartesi gitcem bakalım yeni şeyler öğrenecekmiyim. Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

Daha iyiyim çok şükür yok daha ne olduğu ortaya çıkmadığı için tedavi yok :) Pazartesi gitcem bakalım yeni şeyler öğrenecekmiyim. Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
ohh şükür bir şeyinin olmadığına sevindim aynı şeyler be pinkocum iş ev ,,ev iş şükür olsun mevlaya..

tamam canımm var tabi annemler daha dün geldiler köyden sen söyle gönderirim ben :KK19:beğenirsen devam edersin kendi ürünümüz canım son ürünün parasını almıyor annemler çay olarak fabrikadan alıyorlar..
Beğenirim ya sorun olmaz. Ablamın aldığı bitti, geçici olarak hazır çay aldım ama aynı tadı vermiyor:63: Alışmışız açık çaya, bunu demliyorum ama içmiyoruz çöpe gidiyor.

Beğenirim ya sorun olmaz. Ablamın aldığı bitti, geçici olarak hazır çay aldım ama aynı tadı vermiyor:63: Alışmışız açık çaya, bunu demliyorum ama içmiyoruz çöpe gidiyor.
aynen canım alıştınmı ararsın hep bizde öyle bide sevince çayı güzel dem olsun ve tadıda güzel olsun istiyor insan..

Back
X