En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Evet ya kesinlikle inşallah çok katılan olur her buldugum yerde yarışmaya katilin diyeceğim yakinda:KK70: bakalım ama fena gitmiyor 5 tarif olduk ya daha vakit var :KK66:
Bu kategori senin ilgi alanın :KK45:bu yüzden çevren kategoriye uygun :KK58:sık sık hatırlat yarışmaya katılsınlar:kk77:
Daha yeni başladık canım mutlaka katılım olacaktır:KK19:

Bu kategori senin ilgi alanın :KK45:bu yüzden çevren kategoriye uygun :KK58:sık sık hatırlat yarışmaya katılsınlar:kk77:
Daha yeni başladık canım mutlaka katılım olacaktır:KK19:
Evet hele ben ya 1 yıldır bifiil diyetteyim ondan öncede ara verdiğin 1 yıl ve öncesi 2 yıl var ben diyette master a giderim :-) tüm eski yeni diyet arkadaşlarını tanıyorum nerdeyse ya birgün diyetten çıkabilirmiyim bilmiyorum çok baglandim:-)

Evet hele ben ya 1 yıldır bifiil diyetteyim ondan öncede ara verdiğin 1 yıl ve öncesi 2 yıl var ben diyette master a giderim :-) tüm eski yeni diyet arkadaşlarını tanıyorum nerdeyse ya birgün diyetten çıkabilirmiyim bilmiyorum çok baglandim:-)
O bölümde talep çok oluyordu:KK19:Yaptık katılsınlar değil mi:KK45:
Umarım istediğin kiloya ulaşır o bölümü bırakırsın canım:KK49::KK19:
Ben transfer olayım o bölüme:KK70:

O bölümde talep çok oluyordu:KK19:Yaptık katılsınlar değil mi:KK45:
Umarım istediğin kiloya ulaşır o bölümü bırakırsın canım:KK49::KK19:
Ben transfer olayım o bölüme:KK70:
Ya diyet çok ilginç bişey nevreste birakamiyorsun tam olarak muhtemel ben orada baya kalırım hedefe ulassam da çünkü korumakta gerek nankör diyet bu nedenle aslında diyeti yaşam tarzı haline getirmek lazım kendine uyarlama lazım falan o bölümden ayrılmak değilde hedefim ulaşıp kalmak istiyorum artık ya yeter:-)

Tamam o zaman tarifini bekliyoruz:KK19:Belli olmaz belki bu sefer kazanırsın:KK19:
Ayyy hadii kizzz agziniii sileyimmm durrr:21:ball damliyorrr
Ayy evet bu sefer enteresan bisiy yapicimm kizlar tam zamaninda geldi bu yarisma 4 5 kg verdim 1.5 ayda onumde 5 6 kg daha var diyet fazla yemiyrm ama fantazi iste kizlarin yaptiklarinin fotolarini gorunce bile yemis kadar oluyrm:-)

Ya diyet çok ilginç bişey nevreste birakamiyorsun tam olarak muhtemel ben orada baya kalırım hedefe ulassam da çünkü korumakta gerek nankör diyet bu nedenle aslında diyeti yaşam tarzı haline getirmek lazım kendine uyarlama lazım falan o bölümden ayrılmak değilde hedefim ulaşıp kalmak istiyorum artık ya yeter:-)
Haklısın canım diyeti uzun süre yapınca alışkanlık oluyor bazı şeyler bir süre devam ediyorsun:-)5 ay boyunca sıkı diyet yaptığımı bilirim:KK45:20 kiloya yakın vermiştim:KK47:
Bölümde kalmak ,kiloyu korumaya çalışmak en doğrusu:KK51:Bir ucu kaçtı mı gerisi geliyor:(

Ayyy hadii kizzz agziniii sileyimmm durrr:21:ball damliyorrr

Ayy evet bu sefer enteresan bisiy yapicimm kizlar tam zamaninda geldi bu yarisma 4 5 kg verdim 1.5 ayda onumde 5 6 kg daha var diyet fazla yemiyrm ama fantazi iste kizlarin yaptiklarinin fotolarini gorunce bile yemis kadar oluyrm:-)
Tariflerin çok güzel oluyor:-)Dünya Mutfağında yaptığın hala aklımda:kk77:Şimdi oylar daha fazla olduğu için en azından 3-5 değilde daha fazla alıyorsunuz.:KK19:Belki şans sana güler:KK19::KK19:

Son düzenleme:
Back
X