• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En önemlisi: Su icmek!

ebruzr

dararara :)
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
51
0
36
Diğer
Merhaba forumdaslarim!

Diyet yaparken dikkat etmeniz gerektigi seylerden biri de bu: su icmek!
Su icmek hem sagliginiz icin cok önemli, hemde diyette cok önemli bir etken. Günde en az 1.5 litre su icin. Hatta ortalama 2 litre su icerseniz hem kendinizi daha iyi hissederseniz, hemde zayiflamaniza yardimci olur.

2 litre su yazdim, ama simdi 1 litre cay demleyip onu buna saymayin sakin. Bildigimiz su iste :) Bu cok önemli.

Siyah cay yerine de Yesil cay tercih edin, hem daha sagilikli hemde zayiflamaniza gercekten yardimci olan seylerden biri. Birde bi tüyo daha vereyim, cayiniza limon katin, hatta ben bi ara su icerken de bardagima mutlaka limon sIkiyordum. Elbette 2 hafta icinde bir sonuc göremezsiniz, ama bunlari düzenli ve uzun süre yaptiginiz sürece zayiflamaniza yardimci olcaktir.

Ne yapiyoruz? Her gün iki litre su iciyoruz!

Iyi diyetler :)

Merhaba forumdaslarim!

Diyet yaparken dikkat etmeniz gerektigi seylerden biri de bu: su icmek!
Su icmek hem sagliginiz icin cok önemli, hemde diyette cok önemli bir etken. Günde en az 1.5 litre su icin. Hatta ortalama 2 litre su icerseniz hem kendinizi daha iyi hissederseniz, hemde zayiflamaniza yardimci olur.

2 litre su yazdim, ama simdi 1 litre cay demleyip onu buna saymayin sakin. Bildigimiz su iste :) Bu cok önemli.

Siyah cay yerine de Yesil cay tercih edin, hem daha sagilikli hemde zayiflamaniza gercekten yardimci olan seylerden biri. Birde bi tüyo daha vereyim, cayiniza limon katin, hatta ben bi ara su icerken de bardagima mutlaka limon sIkiyordum. Elbette 2 hafta icinde bir sonuc göremezsiniz, ama bunlari düzenli ve uzun süre yaptiginiz sürece zayiflamaniza yardimci olcaktir.

Ne yapiyoruz? Her gün iki litre su iciyoruz!

Iyi diyetler :)

veeeeeee oncelikle sabrediyoruz,yediklerimize dikkat edip cok yuruyoruz...........
heralde en onemlisi sabir......

ben 4 lt içiyorum,bıraksam 5-6 yı bulurum ama bebeğimden fırsat ancak bulabiliyorum,doğumda 79kg idim.şimdi 66.7 inşallah daha da vericem,bir de içine çubuk tarçın koyuyorum,deneyin,bi ara da kabartma tozu ile içiyordum.ben boğa burcuyum,öyle diyetlerle filan uğraşamıyorum,malum iştahlı oluyoruz...

su ya devam:66:

Back
X