- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.579
- 178
Teşekkür ederim canımNevreste olmazsa olmazlarımdan..
Bir sürü güzel sebep sayabilirim bunun için ama gerek yok ki hepimiz biliyoruz onun güzel yüreğini ve site için vazgeçilmez olduğunu
mune hani çocuklarımızı döveriz onlar yinede anneeeeee diyer ağlarlar.Bu yıl çok şaşkınım, aynı zamanda mahçubiyet, sevinç, gurur bir sürü duyguyu bir arada yaşıyorum sayenizde.
Şaşkınım çünkü birçok kategoride aday gösterilmişim, inanın bu kadarını asla tasavvur etmiyordum zira zaman zaman sizlerle belki karşı karşıya geldik, belki kırıldınız, belki kızdınız bana ama buna rağmen beni doğru tanıyıp olduğum gibi benimsemişsiniz, çok teşekkür ederim
Ya inanın şu an bunları yazarken bile karmakarışığım, çok mutlu ettiniz beni, aday gösterdiğiniz ya da oyladığınız için değil, içinizden gelerek hakkımda güzel şeyler yazdınız ya bu bana en büyük ödül
Hepinize çok teşekkür ederim
Bu yıl çok şaşkınım, aynı zamanda mahçubiyet, sevinç, gurur bir sürü duyguyu bir arada yaşıyorum sayenizde.
Şaşkınım çünkü birçok kategoride aday gösterilmişim, inanın bu kadarını asla tasavvur etmiyordum zira zaman zaman sizlerle belki karşı karşıya geldik, belki kırıldınız, belki kızdınız bana ama buna rağmen beni doğru tanıyıp olduğum gibi benimsemişsiniz, çok teşekkür ederim
Ya inanın şu an bunları yazarken bile karmakarışığım, çok mutlu ettiniz beni, aday gösterdiğiniz ya da oyladığınız için değil, içinizden gelerek hakkımda güzel şeyler yazdınız ya bu bana en büyük ödül
Seviyorum işteee var mı diyeceğinBu yıl çok şaşkınım, aynı zamanda mahçubiyet, sevinç, gurur bir sürü duyguyu bir arada yaşıyorum sayenizde.
Bu yıl çok şaşkınım, aynı zamanda mahçubiyet, sevinç, gurur bir sürü duyguyu bir arada yaşıyorum sayenizde.
Ay neyse ki bu kategori de aday gösterilmemişsin, oy aşırıkçısı seniMüdürüm istersen en güzel yorum yapan üye kategorisinden çekilebilirsin..Valla kırılmayız bak
Şaka bir yana herkesle elinden geldiğince ilgileniyorsun..Özel ya da forumla alakalı farketmiyor..Kimseyi görmezden gelmiyorsun..Bu nedenle sen bu kategorilerde demirbaş olmayı hakediyorsun..
Ama dediğim gibi istersen yorum kategorisinden çekilebilirsin yoksa san oy verenleri fena pıçaklıycam
Ay neyse ki bu kategori de aday gösterilmemişsin, oy aşırıkçısı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?