- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Özür dileyip gönlünüzü almak yerine konuyu değiştirip sıyrılmayı tercih etmiş .
Umarım odunluktan kurtulur ilerde bu diyaloğunuzu hatırlayıp gülersiniz
Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var
yanlış anlama ama davar hep davardir :)yanı bu tosuncuk ilerde evlensen bile öküz olmaktan başka bisey olamazGerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var
Bende en odunu benim ki diye düşünüyordum gel sarılakGerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var
Canim o odunluk değil , mevzuyu ört bas etme çabası ve durumu normallestirmeye çalışıyor .. Odunlugun bir üst level i oluyor bu tip...Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var
Bu sinirle halısaha maçlarını yasaklıyorum :))Anam tamam işte bende benimki şahsına münhasır sanıyordum.
Ama bu gerçekten güzel taktik sonra sonra anladım.
Olay sıcakken birbirimizi kırmayalım üzmeyelim diye yapıyor. Yok hükmünde sayıyor o an. Tamamen farklı bir konu hakkında konuşuyor. Konuşturuyor
Tabi o arada bende sakinliyorum oda sakinliyor.Akabinde sular durulunca ya ben açıyorum konuyu yada o ,bu sefer sakin ve objektif değerlendirebiliyoruz.
Bence kötü birşey yapmıyor. 3 senelik evliliğimde bu durumun kötülüğünü görmedim şimdiye kadar.
Amaaaa konuyu sakinledikten sonra sen açarsan ve aynı davranırsa yada o açmazsa işte o zaman problem var diyebiliriz. Sen sadece bunu gözlemle bence.
Sonu güzel bağlamış bu arada halı sahaya çok güldüm
Ben ilk başta video atacam diyince ben yatıyorum falan diyr tepki gösterdim.Bana ya dur iki dakika falan diyip videoyu izletti zaten ben ona da sinir oldum.Şakaya vurmak istemiş, muhtemelen arkasından ya özür dileyecek ya da konuyu tekrar konuşacaktı sizinle.
Böyle yapabiliyorlar çünkü. Zaten yeterince gerildik, tekrar gerilmeyelim , öncesinde bı gülelim gibisinden.
Çok saçma olabiliyor bence çünkü bizi daha da geriyor ama yapıyorlar.
Hahahah gel canım sarılalım:))Bende en odunu benim ki diye düşünüyordum gel sarılak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?