- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Bende çözemedim.Değişik bir strateji nişanlınızın uyguladığı tuhaffff bir kişiliği var
Ay güler misin ağlar mısın bende bilemedimKusura bakmayın çok güldümHikayenin sonu bomba
Odun olup küsenden iyidirKusura bakmayın çok güldümHikayenin sonu bomba
Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip kendisi.15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var
Alsa biraz içim soğurdu belkii:))Maçta kafasına darbe mi aldı acaba?
Haklısın gerçekten yapıcam bunu yoksa gerçekten anlamıyorlar.Devran döner illa ki sizde o birşeye çok kırıldığı zaman aynı tavrı sergileyin bakalım o zaman sizi anlıcak mı kısasa kısas bunu hakediyor
Düğünle ilgili yapılmasını istediğim birşey vardı yani o da yapılması gerektiğinin farkında ama kırıcı bir şekilde aşağılayarak yapmayacağını söyledi ve bunu kavgaya dönüştürdü.Gerçekten çok kırıldım.Bana çocukça uzattığımı söylüyor.Kırgın olduğunuz konu nedir tam olarak ?
Düğünle ilgili yapılmasını istediğim birşey vardı yani o da yapılması gerektiğinin farkında ama kırıcı bir şekilde aşağılayarak yapmayacağını söyledi ve bunu kavgaya dönüştürdü.Gerçekten çok kırıldım.Bana çocukça uzattığımı söylüyor.
Yooo hiç değil aslında sanırım kavgadan sıkıldı bilemiyorum.Nişanlınız size karşı saygısız biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?