• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En odunu beni mi bulur yarabbim?

Benim eşim böyledir.
Haksız olduğu(ki geneli öyledir) olay yaşanmamışa bağlar ve konuyu değiştirir.
Benden tepki alamadıkça geri çekilir, ertesi gün aynı tektikle geri gelir.
Bir süre sonra insan unutuyor zaten küs ve kırgın olduğunu.

Ayyyy Allah iyiliginizi vrsin :-)
Gece gece güzel guldum :-)

2 gunluk dunya ya barişin affedin gitsin :-)

Söz, nisan dönemi bu yüzden çok önemli. Her huyunu ,hal hareketlerini güzel gözlemleyin. Bu davranışları hayatınızı birlestirdiginizde de yasamaya devam edeceksiniz

Anam tamam işte bende benimki şahsına münhasır sanıyordum.:olamaz:
Ama bu gerçekten güzel taktik sonra sonra anladım.

Olay sıcakken birbirimizi kırmayalım üzmeyelim diye yapıyor. Yok hükmünde sayıyor o an. Tamamen farklı bir konu hakkında konuşuyor. Konuşturuyor

Tabi o arada bende sakinliyorum oda sakinliyor.Akabinde sular durulunca ya ben açıyorum konuyu yada o ,bu sefer sakin ve objektif değerlendirebiliyoruz.

Bence kötü birşey yapmıyor. 3 senelik evliliğimde bu durumun kötülüğünü görmedim şimdiye kadar.
Amaaaa konuyu sakinledikten sonra sen açarsan ve aynı davranırsa yada o açmazsa işte o zaman problem var diyebiliriz. Sen sadece bunu gözlemle bence.

Sonu güzel bağlamış bu arada halı sahaya çok güldüm :KK70:

Devekuşunun kafasını gömmesi misali...

Kendisi problemi görmeyince problemin de kendisini görmeyeceğini sanıyor.

Evet sinir bozucu. Ama büyük bi mesele değil . Tolere edilebilir.

Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:

Bu kadar olmasada var bendede bi benzeri. Hatasını konuşmaktan kaçınıyor boşverin konuşsanızda bir şey değişmez muhtemelen konuyu geçiştirip değiştirerek tatlıya bağlamak istemiş aranızı

Şakaya vurmak istemiş, muhtemelen arkasından ya özür dileyecek ya da konuyu tekrar konuşacaktı sizinle.

Böyle yapabiliyorlar çünkü. Zaten yeterince gerildik, tekrar gerilmeyelim , öncesinde bı gülelim gibisinden.

Çok saçma olabiliyor bence çünkü bizi daha da geriyor ama yapıyorlar.

Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:
yanlış anlama ama davar hep davardir :)yanı bu tosuncuk ilerde evlensen bile öküz olmaktan başka bisey olamaz

Bende en odunu benim ki diye düşünüyordum gel sarılak :KK48:

Canim o odunluk değil , mevzuyu ört bas etme çabası ve durumu normallestirmeye çalışıyor .. Odunlugun bir üst level i oluyor bu tip...

ben bekleyip zamanı gelince aynısını yapıyorum anca aynısı başa gelince anlıyorlar dene bence

Anam tamam işte bende benimki şahsına münhasır sanıyordum.:olamaz:
Ama bu gerçekten güzel taktik sonra sonra anladım.

Olay sıcakken birbirimizi kırmayalım üzmeyelim diye yapıyor. Yok hükmünde sayıyor o an. Tamamen farklı bir konu hakkında konuşuyor. Konuşturuyor

Tabi o arada bende sakinliyorum oda sakinliyor.Akabinde sular durulunca ya ben açıyorum konuyu yada o ,bu sefer sakin ve objektif değerlendirebiliyoruz.

Bence kötü birşey yapmıyor. 3 senelik evliliğimde bu durumun kötülüğünü görmedim şimdiye kadar.
Amaaaa konuyu sakinledikten sonra sen açarsan ve aynı davranırsa yada o açmazsa işte o zaman problem var diyebiliriz. Sen sadece bunu gözlemle bence.

Sonu güzel bağlamış bu arada halı sahaya çok güldüm :KK70:
Bu sinirle halısaha maçlarını yasaklıyorum :))

Şakaya vurmak istemiş, muhtemelen arkasından ya özür dileyecek ya da konuyu tekrar konuşacaktı sizinle.

Böyle yapabiliyorlar çünkü. Zaten yeterince gerildik, tekrar gerilmeyelim , öncesinde bı gülelim gibisinden.

Çok saçma olabiliyor bence çünkü bizi daha da geriyor ama yapıyorlar.
Ben ilk başta video atacam diyince ben yatıyorum falan diyr tepki gösterdim.Bana ya dur iki dakika falan diyip videoyu izletti zaten ben ona da sinir oldum.

Back