• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En odunu beni mi bulur yarabbim?

erkek doğası gereği odundur)))
Bence kırmayalım birbirimizi diye konu değiştirmek istemiş ama erke kbeyni ile halı saha maçını bulmuş işte )))

Ay bu ben :D
Baktım kıracak bir şey söyledim hemen ardından komikli kedi videosu veya karikatür yollarım. Şu ana kadar bir kere ayrıldık o zaman da küs değildik 2 gün sonra bana hisleri çok daha kuvvetli bir biçimde döndü.
Kavga edecek bir şeyimiz de yok aslında ama ufak kırılganlıklar da yaşanmıyor bu şekilde. :110:

Sabah sabah beni güldürüdünüz.
Gerçekten çok hoş bir çiftsiniz.
Benim sevgilim de tartışınca beni arar hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışır.
Ben olayı açmaya kalkarsam da ŞAŞIRMA diye bi sesini yükseltir:D
Yani erkeklerin dünyası bizim kadar karmaşık değil.

Sabah sabah beni güldürüdünüz.
Gerçekten çok hoş bir çiftsiniz.
Benim sevgilim de tartışınca beni arar hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışır.
Ben olayı açmaya kalkarsam da ŞAŞIRMA diye bi sesini yükseltir:KK70:
Yani erkeklerin dünyası bizim kadar karmaşık değil.
Neyse demek ki yalnız değilim biraz rahatladım:)))

Aslında ufak değildi ama kendisini haklı gördüğü için ve benim çocukça uzattığımı düşündüğü için oralı olmuyor.Ona göre çok basit ama bana göre önemli birşey çünkü
Erkekler daha düz mantık
Bazen bende düşününce bazı seyleri abarttıgımı görürüm belkide gercekten cok önemli bişey değil diye üstünde durmamıs ters taktik yaparak konuyu cevirmeye çalışmıs olabilir

Ay benim eşim de öyleydi nişanlıyken küsken ben hiç bir şekilde aramaz sormazdım o önce normal sohbetle başlar sonra hiç bir şey yok gibi takılırdı bende kıyameti koparırdım sonra açıklama yapardı uzatma sevmiyorum tartışmayı derdi

Ay benim eşim de öyleydi nişanlıyken küsken ben hiç bir şekilde aramaz sormazdım o önce normal sohbetle başlar sonra hiç bir şey yok gibi takılırdı bende kıyameti koparırdım sonra açıklama yapardı uzatma sevmiyorum tartışmayı derdi
Ama işte benim yapımda tartışarak çözmek var sorunları karşı taraf tam tersi şaştım kaldım herzaman böyle

Normalde çok fazla trip atan biri misiniz, ya da şöyle sorayım daha doğru olur: Size çok fazla trip attığınızı söyler mi ya da çok basit şeyleri kafaya taktığınızı sık sık dile getirir mi? Eğer böyle bir şey diyorsa, ileride de ciddi bir sorun olur ve birçok konuda sizin söylediklerinizi önemsiyor gibi görünse bile önemsemeyeceğini gösterir. Şayet böyle bir durum yoksa ve sadece bu duruma özel bir tepkiyse çok aşırı tepki vermeden, kavgaya dönüştürmeden söz konusu meselede sizin isteklerinizin olmamasının değil ama duygu ve düşüncelerinizin dikkate alınmamasının size kendinizi nasıl hissettirdiğini sakin bir dille anlatın bence.

Normalde çok fazla trip atan biri misiniz, ya da şöyle sorayım daha doğru olur: Size çok fazla trip attığınızı söyler mi ya da çok basit şeyleri kafaya taktığınızı sık sık dile getirir mi? Eğer böyle bir şey diyorsa, ileride de ciddi bir sorun olur ve birçok konuda sizin söylediklerinizi önemsiyor gibi görünse bile önemsemeyeceğini gösterir. Şayet böyle bir durum yoksa ve sadece bu duruma özel bir tepkiyse çok aşırı tepki vermeden, kavgaya dönüştürmeden söz konusu meselede sizin isteklerinizin olmamasının değil ama duygu ve düşüncelerinizin dikkate alınmamasının size kendinizi nasıl hissettirdiğini sakin bir dille anlatın bence.
Benim derdim isteğim değil zaten dediğiniz gibi duygularıma istediğim gibi önem verilmemesi üzüyor.

Benim derdim isteğim değil zaten dediğiniz gibi duygularıma istediğim gibi önem verilmemesi üzüyor.

Anlıyorum. Sizin nişanlınız nezdinde söylemiyorum ama bazı erkekler kontrolcü ve dominant oluyor. Her zaman kendi dediklerinin olmasını istiyorlar. Konuyu değiştirme ve hiçbir şey olmamış gibi davranma tatlı bir muziplikten ziyade "benim dediğim olacak" tarzı bir yaklaşımsa sorun olabilir.

Çoğu kişi gülmüş, sempatik bulmuş, normal demiş ama benim için bu bir sorun olurdu şahsen. Hem de ciddi bir sorun. Ben üzgün ve duygularımı ifade etmeye çalışırken karşı taraf dursa dursa ve "Bakk maçta negzel oynadım" diye video yollasa çok affedersiniz "Sen benle t..k mı geçiyorsun?" derim, dedirtir bu lafı bana yani.

Sorunlar konuşularak çözülür, varsa ortada bir problem; bunu halı altına süpüren görmezden gelen, bununla ilgili konuşmayan biri sadece o sorunun katlanarak büyümesine sebep olur. Nişanlılıkta böyleyse, evlenince bu uyumsuzluk artacak. Bu hali hazırda gayet büyük bir sorun, duygusal açlık çekeceğiniz bir hayat yaşamazsınız umarım ama buradan bakınca gidiş öyle görünüyor.

Kavgadann siyrilmaya calismis :KK48:
Konu degismeye calismis ama cok guldum ya :))))

Benim esimde nisanliyken boyleydi :KK70: sinirden kuplere binerdim o zamanlar simdi ise ne tatli zamanlarmis diyorum. Buyutmeyin fazla bu zamanlarin tadini cikarin

Benimki de kavga büyümesin diye konuyu değiştirmeye çalısır bazen. Mesela ben cinnet geçiyorumdur sinirden morarmışımdır, bi kahve yapsana içelim der. Yahu daha kavga edecektik sonuca bağlayacaktık daha sinirim geçmedi :) Ama bence öyle olması daha iyi en azından kavgalar büyüyüp yıpratmıyor, ha sinirin içinde patlıyor ama neyse..

İyi yanindan bak kavga etek istemiyor üzerini kapatmaya çalışıyor. Bazilarida böyle tabi gönül alsa iyi ama kavga etme yandasi değil demekki

ortada ciddi bi sorun varsa siz haklsıınız, eften püften bi sebeple uzattınızsa adam haklı.

Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda. Bende dediklerimi düşünüyor sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:
Herkesinki kendine en odun, ama sorun şu ki kim yontmayi beceriyor... ben uğraşmıyorum işim yok bi de odun yontacam...

Back