• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En odunu beni mi bulur yarabbim?

Duygularınizi,kirginliginizi, uzuntunuzu dinleyip yok farzeden nişanlıniz evlendikten sonra sizi dinlemez bile. Hiç sempatik bulmadim ben durumu. Tartışma sırasında elbette bir taraf sakin kalip alttan almali olayı. Bir kusura bakma demek yada ben böyle düşünüyorum dikkat ederim vs demek bu kadar zor değil. Evlenmeden çok tartın nisanlinizi, değişir falan diye de düşünmeyin, bu tarz hareketlere hazırlıklı olarak evlenin bence,mutluluklar

Bence sorun tipik erkek.yokmus gibi davranan erkek.benim esim oyle değil ama ben uzatinca yapar öyle.uzatmakta manasız.insan hem kendini hem karşısındakini yıpratıyor

Evlenınce ×10 ilgisizlik olarak hayal edebılırsen nasıl bır yol ızlemen gerektıgın karsına cıkacaktır. Senınkı nısanlıyken daha boyle evlenınce ×10:işsiz:

Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda. Bende dediklerimi düşünüyor sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:

:KK53:
Kendisi The Good Place dizisindeki Jason karakteri olabilir mi :KK70:
Ayni tepkiler bu kadar olur.
Sizin adiniza cok uzuldum ama gulmekten gozunmden yas geldi, adama ne soylesen isin hiziyla diger kulagindan cikiyor demek ki.
Evlendikten sonra kredi karti ekstrelerini soylediginizde ayni tepkiyi verirse ne guzel olur:dondurma:

Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda. Bende dediklerimi düşünüyor sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:
Çok sık görülen bir sorun bu erkekler arasında. Sorunu hiçbir şey yokmuş gibi davranarak "ÇÖZMEYE" çalışmak..

Hahahaha ilahi konu sahibi. Çok güldüm kusura bakma :KK70:

Bu evlilik harika yürür. Odunlukla alakası yokta ne bileyim. Şenşakrak bir insan. Takılma fazla, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri büyütme :)

Biraz alttan al, sen de öyle ol :)

Ayy aynı ben:KK57: bizde de ben böyle yaparım bişey olmamış gibi benimki uzatır durur, trip atar, aman ölümlü dünya ne uzatcam evliyiz nasılsa barışcan ne uzatıyosun len diye sırnaşıveririm (tabi önemsiz, ufak tefek konular için geçerli bunlar)

Back