En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

Merhabalar

Ben size roll on markasi degilde KARBONAT:)) i tavsiye edicem.Evet nasil olur demeyin ben kullandim cok faydasini gordum.Karbonati bir tuzluga koyun ve banyonuzda dursun. Banyodan ciktiktan sonra veya normal zamanda kol altinizi suyla temizleyin ve biraz islak olsunki karbonati deriniz emsin, sonra tuzluktaki karbonati elinize dokup kolaltiniza surun cok fazla dokmenize gerek yok az bir miktar yetecektir.Boylece yazin camasir ve tshortlerin sararmiycagini goreceksiniz.
Ben beyazli atlet ve tshortlerimin sararmasindan cok sikayetciydim artik boyle bir problemim yok:)
Eger uzun kollu birsey giymissemde kolaltima pudra kullaniyorum:))

Sevgiler

Son düzenleme:
Valla ben nerdeyse bütün ürünleri kullandım. Sebamed rexona nivea deotak.. Hem spreylerini hem roll on kullandım. Öyle itici ağır kokmuyordum ama kısa süreli etki ediyordu bunlar. Deo ya harcadıgım parayla napardım bilmiyorum :)
Kısa zaman önce amway in roll-on unu aldım o kadar memnunum ki gece dustan sonra sürüyorum ertesi gün sürmüyorum bütün gün hareketli olsam da kokmuyorum :KK53: hayatımın deosunu buldum sanırım mutluluktan aglıycam artık. :KK16::KK16:

Valla ben nerdeyse bütün ürünleri kullandım. Sebamed rexona nivea deotak.. Hem spreylerini hem roll on kullandım. Öyle itici ağır kokmuyordum ama kısa süreli etki ediyordu bunlar. Deo ya harcadıgım parayla napardım bilmiyorum :)
Kısa zaman önce amway in roll-on unu aldım o kadar memnunum ki gece dustan sonra sürüyorum ertesi gün sürmüyorum bütün gün hareketli olsam da kokmuyorum :KK53: hayatımın deosunu buldum sanırım mutluluktan aglıycam artık. :KK16::KK16:

mutlu kaldigin rolonun ismini verirmisin cnm denemek icin alicam ... birde fiyati ne kadar acaba nerede bulabiliriz

mutlu kaldigin rolonun ismini verirmisin cnm denemek icin alicam ... birde fiyati ne kadar acaba nerede bulabiliriz

Canım amway body series roll-on deo. Amway biliyorsun oriflame avon gibi yapılan birşey. Satanlar var mı etrafında onlardan sipariş vericeksin. Fiyatı 19-20 tl civarı 100ml uzun gidiyormuş öyle dediler.

Seba-med'in roll on'unu kullanıyorum içerisinde ALÜMİNYUM yok. Kullandığınız roll on'lara dikkat edin kızlar alüminyumsuz olanlarını tercih edin.

ben de aliminyum paraben sülfat vs içermeyen ürünler kullanmaya çalışıyorum genel olarak, o yüzden yves rocher in %98 doğal olan bio serisinin roll-on unu kullanıyorum, unisex eşim de onu kullanıyor

kkızlar en beğendiğimi değil de en beğenmediğimi yazmak istedim.kadınlar günü indiriminde deo.larda bir alana bir bedava vardı şişeler kilitli olduğu için kokusuna bakamadım rexona powder ve cotton aldım ama powder aşırı iğrenç ve çok ağır bir koku napcam bilemedim:KK50:

bugune kadar kullandıgım butun roll on lar malesef ız bıraktı
ben suan avon celebre seti kullanıyorum roll onu hem uygun hemde guzel koruyor hemde cok guzel bir parfum kardesim içinde she nın acık pembe olanı alıyorum ama pek tavsiye etmem yanı bızım ıcın :)

X