En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

1 yıldır Lady Speed Stick 7/24 jel kullanıyorum. hiçbir terk kokusu yok.mükemml bişey. :)

kızlar kişiden kişiye fark edıyo kimisinin teri çok asitli olur ne kullansa işe yaramaz kımısının de hiç bişey kullanmasa da gene kurudur

Rexona Women Sexy kesinlikle tavsiye ederim, Rexona'nın bütün ürünleri çok kalıcı zaten ama bu dediğim hem çok kalıcı hem parfüm gibi bir kokusu var, koltukaltını da yumuşacık yapıyor. Ben çok memnun kaldım, bir deneyin isterseniz...

Roll-on kullanınca sanki yapış yapış oluyor koltuk altım, özellikle de yazın. Ben deo stick kullanıyorum equal marka. Erkekler için ama çok güzel kokuyor bananeee :lepi:
Hem iz de bırakmıyor..

Son düzenleme:
terlemeyi önleyen ürünlerin sakıncalı olduğunu okumuştum.o günden beri terlemeyi değil kokuyu önleyen ürünler alıyorum.bahar başlarında benim roll on um bitmişti ter kokmayı göze alamadığım için eşimin nivea silver protect inden bir miktar sıktım.leke yada iz yapmıyor ve ben öyle memnun kaldım ki o günden beri sadece erkekler için diye reklam yapılan bu ürünü kullanıyorum.:smiley-cool:

nivea double effectin stick olanı harika yıllardır kullanıyorum başka bir şey kullanamaz oldum.

Şimdiye kadar Nivea roll on "Pearl Beauty, Fresh, Invisible" ve Rexona roll on "oxygen" kullandım.Pearl Beauty'nin kokusu super fakat alerji yapmıştı malesef. Şimdi de ya Rexona Bamboo ya da Lady Speed Stick Jel alcam. Kızlar Lady speed stick jel iz bırakıyor mu giysinizde?

malesef evet iz bırakıyor. sürdükten sonra 5 dk kıyafeti giymek için bekliyordum ben.
şimdi yıllardır nivea double effect kullanıyorum deo stick olanını inanılmaz memnunum tavsiye ederim.

Lady Speed Stick Jel kullanıyorum.Şeffaf renkte iz bırakmıyor.Memnunum,tavsiye ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…