Anket En Marifetli KK Aşçısı

En Marifetli KK Aşçısı

• Ankete Katılan
    103
  • Anket Kapalı .
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sen niye yoksun bu bölümde neyse adra severek takip ettiğim bir insan
Çok teşekkür ederim canım beni takip edip bana oy verdiğin için.

Aldığım en güzel iltifattı Aus.Çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.

Canım.Çok teşekkür ederim.

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım.

Değişik tarifleriyle,anlaşılabilir anlatımıyla adra
Ne güzel bunları duymak.Gerçekten anlaşılabilir anlatmaya çalışıyorum.Demekki farkedilebiliyor.Çok teşekkür ederim canım.

adra ve nuryolu arasında öyle bir kaldım ki anlatamam

İlk ikinde olmak da güzeldi office.

Hanım abla senin oyuna almak da ayrı bir güzel.Çok teşekkür ederim.

Canım benim çok teşekkür ederim.

Ayrıca bulca A asli nuryolu MazlumuGetirinBana _nurbanu_ Dahlia_ Cuel manolya1458 Hannaz nameaver cydnz_1 ve K kafkas - bana oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
adra canım bu ara sayfanda pek yokum , ağır diyetteyim

Ama sıcacık mutfağını yansıtırsın her zaman , ve özledim seninle muhabbeti
Biliyorum biliyorum çok da kilo vermiştim farkındayım. Yaza fit gireceksin ha gayret.
Tebrik ederim azmini canım.

Kendi halimde takılıyorum işte mutfağımda. Sıcak mutfağı da çok sevdim.Yine ederiz muhabbet.Ben de özledim canım.

Rica ederim canımmm

Rica ederim adracım,sunumun anlatım tarzın zaten harika beğenmemek mümkün değilki

Rica ederim adracım,sunumun anlatım tarzın zaten harika beğenmemek mümkün değilki
Çok teşekkür ederim hanım abla.Valla çok mutlu oldum böyle düşünmene.

Oyum tabii ki de adra ya
Cok begeniyorum seni sakin ve asil tavrini
Emeklerine saglik adracim
Oyum sana
Canım çok teşekkür ederim bu güzel sözlerine. Ne güzel benim için böyle düşünmen.Ben çok teşekkür ederim oy için ve mutfağımda beni yalnız bırakmadığın için.

Rica eder,m hayatım,görünen öyle zaten herşey muhteşem harika daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…