- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
Melektoş senden korkulurÖdüm kopuyordu erken yollayacam diye mesajım hazırda bekliyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melektoş senden korkulurÖdüm kopuyordu erken yollayacam diye mesajım hazırda bekliyordu
Hiç uğraşamam bütün atacağım fırına kes parçala neymiş öyle zengin durur hemMinik aldınmı tarif ne aldın söylesene
Minikimmm iyiyim guzellik sen nasılsınnn tarifler alındı bı rahatlama geldi dimiNağber yiiiruuumm
Ama yalan yok iddalıyım enazından diğerlerini bilmediğim içinHer zamanki gibi iddalıyım dıyorsun hee yakışıır
Evet ben hep rahatım ya sıkıntı yokMinikimmm iyiyim guzellik sen nasılsınnn tarifler alındı bı rahatlama geldi dimi
Portakalla süsle bidee minik hindi gorunumlu tavukHiç uğraşamam bütün atacağım fırına kes parçala neymiş öyle zengin durur hem
Uyuyakalmandan bildik onu bizEvet ben hep rahatım ya sıkıntı yok
Tavuk fakirin ördeği ne de olsaPortakalla süsle bidee minik hindi gorunumlu tavuk
Ya öylede zekiyim biraz eli ayağına dolaşan ne yapacağı belli olmayan şapşal zekilerdenMelektoş senden korkulur
Kargo bile gitmiyor değil miCok merkezi evet
Guzel olur guzelTavuk fakirin ördeği ne de olsa
Unuttum ki bir girdim çok bildirim var hatta sutluleri bildirimine baktım ilk yeni bildirimlere gelince gördüm tavuğuUyuyakalmandan bildik onu biz
Tabi bütün olunca zengin gösteriyor o ne öyle parça parça hiç sevmemHiç uğraşamam bütün atacağım fırına kes parçala neymiş öyle zengin durur hem
He gülüm hee belliYa öylede zekiyim biraz eli ayağına dolaşan ne yapacağı belli olmayan şapşal zekilerden
Kocaeli’ye gel, bana yakın olGezmeye gelirim söz
Çok Sagol canım Allah razı olsun
17 ay var daha tercihler gelince kapınızı çalarım tekrar
Aynen canım. Bursa Balıkesir Kocaeli düşünüyoruz. İstanbula gitmek istemiyorum malum hayırlısı bakalım :)
En son yıne nevoş yardım etti dimi cunku senın buldukların alınmıstı hep aaahh genclik ahh şimdiki gencler böyleUnuttum ki bir girdim çok bildirim var hatta sutluleri bildirimine baktım ilk yeni bildirimlere gelince gördüm tavuğu
Tabi sonra goggle yazdim aklıma gelmedi hemen ..o kadar rahat geniş geniş tarif aldım yani
Zeki olanı şahibeli şapşal olanı gerçekHe gülüm hee belli
Balıkesir mii burayı dusunursenız benden her türlü bilgiyi alabilirsin canımmGezmeye gelirim söz
Çok Sagol canım Allah razı olsun
17 ay var daha tercihler gelince kapınızı çalarım tekrar
Aynen canım. Bursa Balıkesir Kocaeli düşünüyoruz. İstanbula gitmek istemiyorum malum hayırlısı bakalım :)