- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Tamam canım teşekkür ederizHayirli olsun haftalik olunca hizli ilerliyo zevkli oluyo :)
bu sefer katilamicam, kolay gelsin herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederizHayirli olsun haftalik olunca hizli ilerliyo zevkli oluyo :)
bu sefer katilamicam, kolay gelsin herkese
Gavran da şok olmuştur Ellerine sağlık canımsabah kalktığımdan beri iş yapıyorum. kahvaltı+Yemek yapma+alışveriş+tekrar alışveriş+temizlik+mutfak ankastre temizliği+sofra+duş. Gavranı yere şimdi koydum Daha saç kurutucam
Sadece tek sefer katılabilir miyiz ?Her haftaya ayrı sofra yani 4 sofra:)Kazanan bir daha yapmayabilir:)
Evet istediğiniz kadar hepsi birbirinden bağımsız:)Sadece tek sefer katılabilir miyiz ?
Cancağzım
Bak iste bu süper oldu yarin alisverise cikayimEvet istediğiniz kadar hepsi birbirinden bağımsız:)
Hadi bakalım hayırlısıBak iste bu süper oldu yarin alisverise cikayim
Nerdesin cancağızımCancağzım
Çay saati cancağzım, hiç bitmeyen mutfak günlerim malumNerdesin cancağızım
Afiyet olsun cancağızımYa evet biliyorumÇay saati cancağzım, hiç bitmeyen mutfak günlerim malum
Sağolasın cancağzımAfiyet olsun cancağızımYa evet biliyorum
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım
11 den sonra diyelim :)Saat kacda konu gelir ? Malum saat farki var kacirmayayim meraktan catliyorm simdiden Nevreste
Yani saat burda 1 olcak iyi bari erken degil11 den sonra diyelim :)
Yok canım daha erken gerek yok:)tarif ayırtma yok zaten 1 hafta içinde yapacaksınız:)Yani saat burda 1 olcak iyi bari erken degil
Daha once katilmadigim icin bilmiyorm yarin sartlari okuyunca tam kavrarimYok canım daha erken gerek yok:)tarif ayırtma yok zaten 1 hafta içinde yapacaksınız:)
Cumartesi gününe kadar zamanınız var:)
Bu zaten ilk canım daha önce böyle yapmadık hep tarif verdim:)Daha once katilmadigim icin bilmiyorm yarin sartlari okuyunca tam kavrarim
Gavran mortingen şitrayzeGavran da şok olmuştur Ellerine sağlık canım