En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Olmaz bir şey herhalde,olursa da özlersin beni
özlemek istemiyorum. dikkat et bi dahakine
Yoğun bergamot aroması sevenler için ablam, bunu içince diğerleri normal Rize çayı gibi geliyor
Ben sadece Özdilekte bulabiliyordum, pandemiden itibaren fabrikasının internet shopundan alıyorum
a101 var kız bu çay

Yoğun bergamot aroması sevenler için ablam, bunu içince diğerleri normal Rize çayı gibi geliyor
Ben sadece Özdilekte bulabiliyordum, pandemiden itibaren fabrikasının internet shopundan alıyorum
Çok yoğun oluncada bu sefer ağır geliyor tadı,demlerken 1 tatlı kaşığı katıyorum çayın içine.
Sanki migrosta görmiş gibiyim gittiğim zman gene bakayım varmı orada.

Çok yoğun oluncada bu sefer ağır geliyor tadı,demlerken 1 tatlı kaşığı katıyorum çayın içine.
Sanki migrosta görmiş gibiyim gittiğim zman gene bakayım varmı orada.
Bende Migros’tan alışverişimi yapıyorum ama burda yıllardır yok Betanın diğer çayları geliyor ama bergamotluyu getirmiyorlar buraya.

Başka marketlerede olabilir belki bu çaydan.
Carrefour da getirmiyor artık, yakaladığımda alıyorum ya da bulan olursa benim için alıyor. Ama netten alınca rahat ettim ablam, kargo dahil olmasına rağmen daha uyguna geliyor. Çay İçin yol yapmak da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…