- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.279
- 698
İste ilk 3 sayfaya hakimim dahaZaten daha ilk sayfada başladı kapama konusu![]()
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste ilk 3 sayfaya hakimim dahaZaten daha ilk sayfada başladı kapama konusu![]()
Birine M.t.rs demişti galiba. Gerçi sen açıklama amaçlı yazdın ama inşallah bi şey olmazNeden ki ?
Kapatma dendiğini duymuştum da, kapama deyince anlamayabilirlerHürrem Sultan style![]()
Hayır hayır geçenlerde gitti ya, onu dedimGenemi gitti
He hatırladım. Ama bunun adi bu ,yersem de yerim hemsom :)Birine M.t.rs demişti galiba. Gerçi sen açıklama amaçlı yazdın ama inşallah bi şey olmaz![]()
İlk sayfada başladıİste ilk 3 sayfaya hakimim daha![]()
Dedim genemi gittiHayır hayır geçenlerde gitti ya, onu dedim
Tavuk kapama,tam bize uygun,konumuzaKapatma dendiğini duymuştum da, kapama deyince anlamayabilirler![]()
Allahta benim belamı versinİlk sayfada başladı![]()
İnşallah gitmezsin aşkısıHe hatırladım. Ama bunun adi bu ,yersem de yerim hemsom :)
Tövbeeeeeeeeeeee vermesinAllahta benim belamı versinahahahha tekrar okuyayım
![]()
Canimİnşallah gitmezsin aşkısı![]()
Vaktine denk gelecek valla,tövbe evetTövbeeeeeeeeeeee vermesin![]()
Canimgitmem insallah
Mesajla gönderecektim yorumu ammaa olmadıCanimgitmem insallah
Yok kuzum ,küfür değil ki,hem şahsa da degil . Genel bir tabir :)Düzenlese miydin mesajını tekrar acaba? M.tr.s gibi bi şey mi yazsan?
İzlesmiyorsak ondandırMesajla gönderecektim yorumu ammaa olmadı![]()
İyi de kimse için demedi ki ban yesin ya da kiblensin. Tamamen açıklama amaçlıDüzenlese miydin mesajını tekrar acaba? M.tr.s gibi bi şey mi yazsan?
Yaniİyi de kimse için demedi ki ban yesin ya da kiblensin. Tamamen açıklama amaçlı
Birine dese, eyvallah diyeceğim![]()