- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.279
- 698
Yolladim linki sekercigim,bir bakLekeleri gördüm okudum,diğerini bilmiyorum ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolladim linki sekercigim,bir bakLekeleri gördüm okudum,diğerini bilmiyorum ..
özlemek istemiyorum. dikkat et bi dahakineOlmaz bir şey herhalde,olursa da özlersin beni![]()
a101 var kız bu çayYoğun bergamot aroması sevenler için ablam, bunu içince diğerleri normal Rize çayı gibi geliyor
Ben sadece Özdilekte bulabiliyordum, pandemiden itibaren fabrikasının internet shopundan alıyorum![]()
Çok yoğun oluncada bu sefer ağır geliyor tadı,demlerken 1 tatlı kaşığı katıyorum çayın içine.Yoğun bergamot aroması sevenler için ablam, bunu içince diğerleri normal Rize çayı gibi geliyor
Ben sadece Özdilekte bulabiliyordum, pandemiden itibaren fabrikasının internet shopundan alıyorum![]()
Seviyor mu dövüyor muözlemek istemiyorum. dikkat et bi dahakine
a101 var kız bu çay![]()
Hele o lekelere gelen yorumlarBir o bir de lekeler![]()
severken dövüyor kızgınlıkla. hani birine ulaşamazsın, sonra ulaşınca hem sevinirsin hem de kızarsın ya, öyleSeviyor mu dövüyor mu![]()
Bazi kadinlar cok zeki,bayılıyorum yorumlarınaHele o lekelere gelen yorumlarDizimi izlerken ağlanacak sahnelerdekahkaha attım
![]()
Bende Migros’tan alışverişimi yapıyorum ama burda yıllardır yokÇok yoğun oluncada bu sefer ağır geliyor tadı,demlerken 1 tatlı kaşığı katıyorum çayın içine.
Sanki migrosta görmiş gibiyim gittiğim zman gene bakayım varmı orada.
Buralardayım bebeğim, merak etmeseverken dövüyor kızgınlıkla. hani birine ulaşamazsın, sonra ulaşınca hem sevinirsin hem de kızarsın ya, öyle![]()
evet yaaaa, lexacommarder var bi de kudrolabar. bayılıyorum yorumlarınaBazi kadinlar cok zeki,bayılıyorum yorumlarına![]()
Kargola bana bulduğundaözlemek istemiyorum. dikkat et bi dahakine
a101 var kız bu çay![]()
10 tane kadar var ,gercekten cuk yorumlarevet yaaaa, lexacommarder var bi de kudrolabar. bayılıyorum yorumlarına![]()
Hızlı düşünüyorlarBazi kadinlar cok zeki,bayılıyorum yorumlarına![]()
Evet yaHızlı düşünüyorlar![]()
Başka marketlerede olabilir belki bu çaydan.Bende Migros’tan alışverişimi yapıyorum ama burda yıllardır yokBetanın diğer çayları geliyor ama bergamotluyu getirmiyorlar buraya.
![]()
Çok hoj kaynanamda çay iciyorumNasılsınız hanımlar![]()
Haaa bde beni terliğim var unutmayalım lütfen10 tane kadar var ,gercekten cuk yorumlar![]()
Kayganaya selamlar olsun sjksjksjkÇok hoj kaynanamda çay iciyorum![]()
Paraya kiyiyorsun hacı biz anca tiryaki içelimGel ablam gel
Benim çayım özeldir ayrıca, fazlaca bergamot içerir. Her yerde de bulunmaz, internetten sipariş edip stoklarımEki Görüntüle 2754285
Carrefour da getirmiyor artık, yakaladığımda alıyorum ya da bulan olursa benim için alıyor. Ama netten alınca rahat ettim ablam, kargo dahil olmasına rağmen daha uyguna geliyor. Çay İçin yol yapmak da yokBaşka marketlerede olabilir belki bu çaydan.