- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sorma kız garibanın hali ne olacak böyleYağ uçtu uçtu en son or.... Yi 45 den almıştım indirimde geçen bir gittim 61 lira![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma kız garibanın hali ne olacak böyleYağ uçtu uçtu en son or.... Yi 45 den almıştım indirimde geçen bir gittim 61 lira![]()
Bende çok var vermeOyy gel gelsana memiştoda veremmi
bizim burda turuncu alarm verildi yine alıştık
![]()
Marketi olan bir arkadaşım şeker ve una da zam gelecek diyordu. Asgari ücretle geçinen ne yapacak bilmemYağ uçtu uçtu en son or.... Yi 45 den almıştım indirimde geçen bir gittim 61 lira![]()
En ucuz marketler bile pahalı artık :/Sorma kız garibanın hali ne olacak böyle![]()
Ben yağa zam geleceğini duydum ama eşim çok alalım dediğinde almadımMarketi olan bir arkadaşım şeker ve una da zam gelecek diyordu. Asgari ücretle geçinen ne yapacak bilmem![]()
Dandini dandini dastana minikte girdi bostana çok yeme elakemin bostanasını ee ee ee eeBende çok var vermedandini dandini söylesen yeter
![]()
4 bidon aldım geçen ay, eşimin haberi yokBen yağa zam geleceğini duydum ama eşim çok alalım dediğinde almadım![]()
Keşke minik yerine dana girseydi minik bostandan çekinirDandini dandini dastana minikte girdi bostana çok yeme elakemin bostanasını ee ee ee ee![]()
Aynen canım allah garibanlara yardım etsin inşallah zor.En ucuz marketler bile pahalı artık :/
Aynen canım allah garibanlara yardım etsin inşallah zor.En ucuz marketler bile pahalı artık :/
Niye kız ne güzel organik organikKeşke minik yerine dana girseydi minik bostandan çekinir![]()
Ahahahhaahhaha kaygana haklı ben olsam bende dememmm sjksjksjk bilezik bende kalır sjksjksjkAhahahahaha bana bilezigini verdi kuyumcuda değiştirsene büyük almışım diyor. Senin olsun diyen yok![]()
Ne konusu ablaKonuda neler okudum öyle böylepörtlek oldum ..
Konya konusu kuzumNe konusu abla![]()
Kim sürmüş abla ben bi bakayımVücut şampuanını saça süren kaç akıllı var deyin bana![]()
Emmimi bile kızdırdılarKonya konusu kuzum