- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl, iyi mi kaynananÇok hoj kaynanamda çay iciyorum![]()
Böyle olunca rahat tabi hazır ayağına geliyor çaylardaCarrefour da getirmiyor artık, yakaladığımda alıyorum ya da bulan olursa benim için alıyor. Ama netten alınca rahat ettim ablam, kargo dahil olmasına rağmen daha uyguna geliyor. Çay İçin yol yapmak da yok![]()
Ahahahahaha bana bilezigini verdi kuyumcuda değiştirsene büyük almışım diyor. Senin olsun diyen yokKayganaya selamlar olsun sjksjksjk![]()
Onu bir deyimi var ama ben onu kullanmayayim maşallah turp gibi diyeyimNasıl, iyi mi kaynanan![]()
Zevkime düşkünümParaya kiyiyorsun hacı biz anca tiryaki içelim![]()
Marketlerde daha mı pahalıCarrefour da getirmiyor artık, yakaladığımda alıyorum ya da bulan olursa benim için alıyor. Ama netten alınca rahat ettim ablam, kargo dahil olmasına rağmen daha uyguna geliyor. Çay İçin yol yapmak da yok![]()
Bende düşkünüm ama sadece ayakkabı da ama bugün kaynanamin karşı kapisini gördüm bu kadar da düşkün değilim dedim hatta foto çektimZevkime düşkünüm![]()
Bir bilenzik kadar olmasa da, yeni çantasına el koydumAhahahahaha bana bilezigini verdi kuyumcuda değiştirsene büyük almışım diyor. Senin olsun diyen yok![]()
Evet canım, 500 gramı 22₺Marketlerde daha mı pahalı![]()
Günaydınnn İskenderin kraliçesiGünaydınlar![]()
Sanada günaydın dürümün kraliçesiGünaydınnn İskenderin kraliçesi![]()
Benimkinin kilolgu 31 lira ama ben hep imdirimde stok yapıyorumEvet canım, 500 gramı 22₺
Netten 2 paketini 40 liraya getirttim![]()
Yok değilKaynanan yanında değil heralde
bu saate uyunur mu
![]()
Bu ara yine stoklamak gerekiyor sanırım, normal çayım çuvalla Rize’den gelir. Yağları indirimde stokladım, şimdi çok yükselmişBenimkinin kilolgu 31 lira ama ben hep imdirimde stok yapıyorum![]()
Benim aksamom oldu nerdeyse gece de uyuyamadım gök gürültüsünden beni uyutsanaYok değilama yeni uyanmadım yeni yazdım kaynanam işe gitti çünkü
Yağ uçtu uçtu en son or.... Yi 45 den almıştım indirimde geçen bir gittim 61 liraBu ara yine stoklamak gerekiyor sanırım, normal çayım çuvalla Rize’den gelir. Yağları indirimde stokladım, şimdi çok yükselmiş![]()
Oyy gel gelBenim aksamom oldu nerdeyse gece de uyuyamadım gök gürültüsünden beni uyutsana![]()