- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yemek yapıyorum bir yandanAsk olsun bana alınip gittiyseniz gelin ben giderim sadece şaka yapiyodum ben herkes yaparken gülüp geciyosunuz ben yapinca sorun olmasini istemem kusura bakmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yapıyorum bir yandanAsk olsun bana alınip gittiyseniz gelin ben giderim sadece şaka yapiyodum ben herkes yaparken gülüp geciyosunuz ben yapinca sorun olmasini istemem kusura bakmayin
Ask olsun bana alınip gittiyseniz gelin ben giderim sadece şaka yapiyodum ben herkes yaparken gülüp geciyosunuz ben yapinca sorun olmasini istemem kusura bakmayin
Kırilmis olabilirler bana bilmiyorum canimNe oldu kız
Ya niye kırılalımBen senin bozulmana üzülüyorumKırilmis olabilirler bana bilmiyorum canim
Eveeeet zihnimde canlandiramiyorum tabaklari ondan dizdim içlerine de kağıtla yazdım ne koyacağımı hattaBos tabaklarimi dizdin
Bu yarışmalar olmasa bazı tabakları kullanmıycaz ciddenYarın bulutlu gösteriyor. Artık şansımıza bende kahvaltı takımını çıkardım yıllardır kutuda duruyordu. Artık bi dışarı çıksın
Anaaa bak ben labne de kaldım iyi ki gördüm bu mesajı hemen alayım pınar beyazPınar beyaz olsunda:)
Çok yavaş gidiyoruz ama hala 158 im bakTamam bebeğim Sessiz ve derinden gidelim
O kadar düşük oy aldım ki, çok dokundu bana kukrişimyasminsay turuncu Papatyam ne oldu sana
Ne kırılması ballı kuzu, küfür mü ettin de kırılıp küselimKırilmis olabilirler bana bilmiyorum canim
Küfürden ağir gelebilir bazi sözlerNe kırılması ballı kuzu, küfür mü ettin de kırılıp küselim
Aman canım emeğin boşa giderEveeeet zihnimde canlandiramiyorum tabaklari ondan dizdim içlerine de kağıtla yazdım ne koyacağımı hatta
Bu yarışmalar olmasa bazı tabakları kullanmıycaz cidden
Anaaa bak ben labne de kaldım iyi ki gördüm bu mesajı hemen alayım pınar beyaz
Hep bu balık burcu yüzünden oluyor çok alıngansınKırilmis olabilirler bana bilmiyorum canim
Çaktırmadan yapıyoruzÇok yavaş gidiyoruz ama hala 158 im bak
Oh misssCanımm
Yaaaa teşekkür ederim çiçeğimm inşallah diğer yarısmalarda sıra sizde olsun hepimiz bu duyguyu tadalımmEvet bir yarismanin daha sonuna geldik beni tahtimdan eden Oriana Tebrik ederim balım. Obur arkadaşlara da kendime de diğer yarışmalarda bol şans diliyorum seviyorm öpüyorum saygilar efenim
WunderLost Gönüllerin şampiyonu olduk bence
NoluuyorAsk olsun bana alınip gittiyseniz gelin ben giderim sadece şaka yapiyodum ben herkes yaparken gülüp geciyosunuz ben yapinca sorun olmasini istemem kusura bakmayin
Bu ay proluk bana yettiYaaaa teşekkür ederim çiçeğimm inşallah diğer yarısmalarda sıra sizde olsun hepimiz bu duyguyu tadalımm
Aynen cok guzel oldu bu proluk işi kuzucmBu ay proluk bana yetti