- 24 Eylül 2018
- 97.128
- 292.369
Bilmiyorum diye söylememiştim hemsomun adini ,sucum yokElif asosyalin adi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum diye söylememiştim hemsomun adini ,sucum yokElif asosyalin adi
Valla bende oyle diye biliyorum ama gercekligi nekadar onu bilmiyorumBilmiyorum diye söylememiştim hemsomun adini ,sucum yok
Senin ki editor seysi diye herhaldeYok benim susmuyor,ondan istemiyorum
Attim diyorsunValla bende oyle diye biliyorum ama gercekligi nekadar onu bilmiyorum
Hala tarif veriyorumSenin ki editor seysi diye herhalde
Abla yok o cıkmıyo bildirimleri aktif et yazmıyo safariden girdiğim için mi acaba uygulama yok çünkü
Banliyken okumustum sanki elif diye aklimda kalmisAttim diyorsun
Masallasi askooHala tarif veriyorum
Ben adını bilmiyorum pek kimsenin Bana denk gelmedi hiçBanliyken okumustum sanki elif diye aklimda kalmis
Yok kuzum cıkmıyoAltta yolladım,bakar misin canim ?
Canım tarayıcından olabilirAbla yok o cıkmıyo bildirimleri aktif et yazmıyo safariden girdiğim için mi acaba uygulama yok çünkü
Olabilir bak oAbla yok o cıkmıyo bildirimleri aktif et yazmıyo safariden girdiğim için mi acaba uygulama yok çünkü
İPhone sadece Safari kullaniyor galiba canimCanım tarayıcından olabilir
Uygulama önemli değil canım chorme,mozillada bile bildirim var:)
Evet öyleElif asosyalin adi
Dur deneyeyim bakayım abla bide tarifler bitti mi aklıma bi tarif geldi yapacaktım eğer alınmadıysa ben alayımCanım tarayıcından olabilir
Uygulama önemli değil canım chorme,mozillada bile bildirim var:)
O zaman telefondan canım,İPhone sistemi farklı diye herhaldeYok kuzum cıkmıyo
O zaman yoktur.İPhone sadece Safari kullaniyor galiba canim
Hemen bakıyorumOlabilir bak o
Özelden yaz canımDur deneyeyim bakayım abla bide tarifler bitti mi aklıma bi tarif geldi yapacaktım eğer alınmadıysa ben alayım