- 28 Haziran 2011
- 59.344
- 149.741
Şimdi durduk yere heyecan olmasın amanAhahahha tamam tamam bi yarını atlatayımda ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi durduk yere heyecan olmasın amanAhahahha tamam tamam bi yarını atlatayımda ben
Canım şartlar belli zaten :)Tmm ya şampiyonsun sakın ol yaaa ,nevoşa şimdi fikir neyim üretme yahu
Sen böyle söyleyince ıstahim kapanıyo nevoşHediyeyi duyunca çok olacağından çok eminim zaten:)
Çok heyecanlı amaaHediyeyi duyunca çok olacağından çok eminim zaten:)
Sen bilirsin canım zorlamıyorum:)Sen böyle söyleyince ıstahim kapanıyo nevoş
Pinarla tarif yapmayalım da ekmek sürmeye razıyım şuanCanım şartlar belli zaten :)
Kapanıyo değil kabarıyo yazcaktın heralde sosyalim elifimSen böyle söyleyince ıstahim kapanıyo nevoş
Çok heyecanlı olacak canım:)Çok heyecanlı amaa
Allah seni ne etmeyeÇok heyecanlı amaa
Tarif yok ekmek sürün masada olsun yeter:)Pinarla tarif yapmayalım da ekmek sürmeye razıyım şuan
Üstüne recel kondur bıde mikenmelPinarla tarif yapmayalım da ekmek sürmeye razıyım şuan
35 kişi katilirsa görürüm ben senin heyecanını mervistosKapanıyo değil kabarıyo yazcaktın heralde sosyalim elifim
Isyankar ruhuma bunuda yaptırdınız yaaTarif yok ekmek sürün masada olsun yeter:)
2. hafta sen herkesten daha çok adapte olacaksınIsyankar ruhuma bunuda yaptırdınız yaa
Niye erzak paketi mi veriyorlarmis2. hafta sen herkesten daha çok adapte olacaksın
Öyle zaten bilmiyor musun:)Bu sefer biraz fazla olabilir:)Sen pınar paketini gördün mü?Niye erzak paketi mi veriyorlarmis
Zaten katılır belki 40 bile oluruz baksana cok süprizli bi yarısma olcakmış pekiii her hafta olacak ya bu ay yarısma nevos her hafta katılım kotalı mı olacak yani onkısmı anlamadım yoksa herkes istediği haftaya katılabilecekmi bi aydınlatabılırmısın Nevreste35 kişi katilirsa görürüm ben senin heyecanını mervistos
Yok görmedim ki ben ilk katilmiş olucam kısmetseÖyle zaten bilmiyor musun:)Bu sefer biraz fazla olabilir:)Sen pınar paketini gördün mü?
Ödülü çok merak ettim2. hafta sen herkesten daha çok adapte olacaksın